Laserbeest is een creatieve fabriek en ontwerpstudio voor lasersnijden en graveren waar dagelijks verschillende soorten projecten worden gemaakt met behulp van onze laserbeesten.

Onze missie

Het is de missie van Laserbeest om creatief lasersnijden toegankelijk te maken voor iedereen. Laserbeest wil de huidige en de nieuwe generatie inspireren met de mogelijkheden van lasersnijden en graveren. Wij willen met creativiteit elk project dat we onderhanden krijgen beter maken en klanten versteld laten staan van wat er mogelijk is met lasersnijden en graveren.

Ons verhaal

Laserbeest is gestart door drie ontwerpers: Jonathan Cramers, Pieter Raat en Bram Zondag. Zij zagen de potentie van digital fabrication. Het idee om met lasersnijders een creatieve fabriek te starten werd uitgewerkt en in 2012 is Laserbeest geboren! Laserbeest uit op dit moment uit een team van zeven creatieve ontwerpers. Er wordt met een professioneel machinepark gewerkt aan inspirerende projecten.

Onze waarden

Teamwork, creativiteit en zorg voor het milieu staan centraal in de bedrijfsvoering van Laserbeest. Diverse initiatieven zijn hier uit voortgekomen. Laserbeest werkt bijvoorbeeld graag mee aan het verzorgen van workshops om kinderen bekend te maken met techniek aan de hand van een creatieve opdracht. Een ander voorbeeld is het oogsten van restvormen die anders worden weggegooid. Laserbeest sorteert de vormen en stelt deze ter beschikking aan scholen en kinderdagverblijven. En, recent hebben we een installatie geplaatst tijdens het Agatha Festival in Delft waarbij we de vraag hebben gesteld hoeveel er mogelijk is met afval als je creativiteit gebruikt. Bezoekers bouwden mee aan het Melkmeisje van Vermeer, compleet gemaakt van afvalhout.

Laserbeest in beeld

In juli 2020 stond in het tijdschrift SignPro een artikel over Laserbeest. Klik op de afbeelding om het artikel te lezen!
SignPro Laserbeest

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Neem contact met ons op.

Instagram Laserbeest

Contact

Laserbeest
Haagweg 125a
2612 CR Delft

0152225000

info@laserbeest.nl
www.laserbeest.nl
KVK 56871732
BTW NL852340904B01

ma t/m do 09.30 – 17.30 uur
vr 09.30 – 17.00 uur

Facebookpinterestlinkedininstagram