Lettertypes

Ben je op zoek naar een lettertype, bijvoorbeeld voor een gepersonaliseerd cadeau? Heb je geen idee waar te beginnen met zoeken of zie je door de bomen het bos niet meer? Laserbeest geeft je tips en heeft hieronder een selectie gemaakt van een aantal mooie lettertypes.

Een geschikt lettertype kiezen

Een lettertype kiezen is natuurlijk een kwestie van smaak. Om gerichter te zoeken naar een lettertype kan je je afvragen wat voor stijl je wilt, bijvoorbeeld helder en strak, klassiek, handgeschreven, speels of retro. Er zijn websites zoals dafont.com waarop je vele gratis lettertypes kan vinden in allerlei categorie√ęn. Heb je toegang tot een adobe app, dan kan je ook op adobe fonts vele mooie lettertypes vinden. Let wel op dat de rechten van de lettertypes passen bij de aard van je project (sommige lettertypes zijn 100% vrij, anderen alleen voor persoonlijke projecten te gebruiken). Laserbeest heeft hieronder een selectie gemaakt van een aantal lettertypes die wij mooi vinden. Misschien zit er iets bij dat aansluit bij jouw wensen, dan kan je daar je voordeel mee doen.

Wil je een sjabloon uitsnijden, dan is het handig een speciaal daarvoor geschikt lettertype te kiezen. Zie onze sjablonenpagina voor meer informatie.

lettertypes laserbeest

Ergens een lettertype gezien dat je zou willen gebruiken?

Heb je een leuk lettertype gezien, maar geen idee wat het is? Daar zijn ook handige websites voor zoals “WhatTheFont”.

Lettertype gekozen, wat nu?

Op deze pagina hebben we wat aandachtspunten gezet voor het snijden en graveren van tekst. Ook vind je hier informatie over hoe je de tekst het best aan ons kan aanleveren.

Neem contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, ai, dwg, dxf, svg, doc, docx, eps, psd, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  Je kunt hier een of meerdere bestand bijvoegen om jouw vraag te illustreren. Heb je al een uitgewerkte tekening? Gebruik dan het offerteaanvraagformulier om een offerte aan te vragen.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Contact

  Laserbeest
  Haagweg 125a
  2612 CR Delft

  0152225000

  info@laserbeest.nl
  www.laserbeest.nl
  KVK 56871732
  BTW NL852340904B01

  ma t/m do 09.30 – 17.30 uur
  vr 09.30 – 17.00 uur

  Facebooklinkedinyoutubeinstagram