Introductie lasersnijden

Laserbeest bewerkt platen en objecten met een lasersnijder. Maar hoe gaat dat in zijn werk? De drie bewerkingen die wij met onze machines uitvoeren zijn: het graveren van lijnen, het graveren van vlakken en het snijden van lijnen. Bekijk in het filmpje hieronder hoe dit ontwerp (getekend in Adobe Illlustrator) in het echt wordt gemaakt. In dit ontwerp komen de drie bewerkingen naar voren.

Bij het graveren van lijnen wordt met beperkt vermogen een lijn in het werkstuk gegraveerd. De lijn is alleen aan de oppervlakte zichtbaar. De dikte van de lijn is ca. 0,1 mm. Bij het graveren van vlakken worden lijnen onder elkaar te gegraveerd. Je kunt dit vergelijken met een inkjetprinter. De afbeelding wordt zo lijn voor lijn opgebouwd. Bij het snijden van lijnen wordt de plaat wordt door en door gesneden met de laserstraal. Hiervoor wordt precies voldoende vermogen geleverd om door te plaat heen te snijden.

Lasersnijden en graveren Laserbeest

Neem contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, ai, dwg, dxf, svg, doc, docx, eps, psd, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  Je kunt hier een of meerdere bestand bijvoegen om jouw vraag te illustreren. Heb je al een uitgewerkte tekening? Gebruik dan het offerteaanvraagformulier om een offerte aan te vragen.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  TERUG NAAR INSTRUCTIES & KOSTEN

  Contact

  Laserbeest
  Haagweg 125a
  2612 CR Delft

  0152225000

  info@laserbeest.nl
  www.laserbeest.nl
  KVK 56871732
  BTW NL852340904B01

  ma t/m do 09.30 – 17.30 uur
  vr 09.30 – 17.00 uur

  Facebooklinkedinyoutubeinstagram