Creatieve fabriek voor lasersnijden en graveren

Laserbeest is dé creatieve ontwerpfabriek waar u uw idee kunt omzetten in een lasergesneden product. Snel, accuraat en professioneel. Laserbeest levert complete producties waarbij ontwerpen worden omgezet in een product met behulp van lasersnijden en graveren. Ontwerpkracht, heldere communicatie en aandacht voor detail kenmerken onze producties.

Bekijk hier voorbeelden van creatieve producties door Laserbeest

LASERBEEST CREATIEVE STUDIO

On demand productie in Nederland

Grote orders, creatieve concepten, enkele stuks: u kunt bij Laserbeest terecht. Wij maken on demand productie aantrekkelijk. Laserbeest is de partij voor het produceren van grote aantallen op het gebied van lasersnijden en graveren. Neem contact met ons op en profiteer van staffelkortingen en aantrekkelijke levertijden. Per project geven we een gespecificeerde offerte af met duidelijke betaal- en leveringscondities.

Lees hier meer over lasersnijden en graveren per sector

LASERBEEST ON DEMAND

Cutting edge machinepark

Een professioneel machinepark staat garant voor productie met grote nauwkeurigheid. Laserbeest kan hoge kwaliteit gravures leveren en zeer nauwkeurig materiaal snijden. Daarnaast zetten we diverse andere maaktechnieken in om producties te kunnen leveren. Laserbeest heeft veel materialen op voorraad en kan daarom ook snel produceren: diverse soorten hout zoals mdf en multiplex, acrylaat, karton en verschillende overige materialen.

Bekijk het totale materiaalaanbod op deze pagina

LASERBEEST CUTTING EDGE

Specialisten met creatieve skills

Achter Laserbeest staat een team van creatieve experts. Graag werken we met u samen om uw idee te realiseren. Lasersnijden combineren wij met andere maaktechnieken om complete producties te kunnen verzorgen. Alle medewerkers van Laserbeest hebben een creatieve achtergrond en kennen de lasermachines door en door. Daardoor kunnen wij u doeltreffend adviseren op welke manier uw project voor de beste prijs en de hoogste kwaliteit gemaakt kan worden.

Lees meer over Laserbeest

LASERBEEST CREATIEVE SKILLS

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Neem contact met ons op.