Wereldkaarten

Een houten wereldkaart aan de wand is een stijlvol element en goed te maken met de lasersnijder. Maak gebruik van multiplex, mdf of gefineerd mdf. Bestel bij Laserbeest snel en goedkoop wereldkaarten in diverse formaten. Meer weten? Lees meer op deze pagina en neem contact met ons op of gebruik het formulier op deze pagina om snel een bestelling te plaatsen.

Laserbeest wereldkaarten
Laserbeest wereldkaarten
Laserbeest wereldkaarten
Laserbeest wereldkaarten
Laserbeest wereldkaarten
Laserbeest wereldkaarten
Laserbeest wereldkaarten


Van idee tot uitvoering

U bent op reis geweest en wilt graag ter herinnering uw reis op de kaart zetten? Laserbeest heeft digitale wereldkaarten die van 40 cm tot 205 cm breed besteld kunnen worden in een diversteit aan materialen. Of u heeft een favoriet land of werelddeel dat u graag aan de wand heeft hangen? Alles kan!

Offerte aanvragen

Klik hier voor een prijsopgave / bestelling van uw wereldkaart. We sturen altijd eerst de prijsopgave per mail terug ter controle!

Kaarten die Laserbeest kan leveren

Laserbeest levert wereldkaarten in verschillende formaten en verschillende materialen.

Wereldkaarten in verschillende houtsoorten

Laserbeest heeft een aantal houtsoorten op voorraad die geschikt zijn voor het maken van houten landkaarten of wereldkaarten. MDF is een makkelijk materiaal en kan ook goed worden nabewerkt. Op deze manier kan je zelf de kaart een kleur naar keuze geven. Multiplex is een sterk materiaal dat vaak voor kaarten wordt gebruikt. Laserbeest zorgt er voor dat de nerfrichting mooi horizontaal loopt. Als derde optie heeft Laserbeest gefineerd MDF in het assortiment in vier verschillende houtsoorten: beuken, noten, kersen en eiken. De gefineerde platen komen in 3mm en 5mm. Hiermee kun je een unieke kaart maken!

Wereldkaarten in andere materialen

Naast hout, zijn er natuurlijk ook andere materialen geschikt om wereldkaarten mee te maken. Wat denk je bijvoorbeeld van kurk? Dan kun je spelden in de kaart prikken op plekken waar je allemaal bent geweest! Acrylaat is ook mogelijk. Voor speciale materialen maken wij een offerte op maat.

Kaarten ophangen met dubbelzijdige tape

Een kaart ophangen met dubbelzijdige tape is relatief eenvoudig. Laserbeest gebruikt 3M tape, type: 3M 468MP, 200MP Adhesive. Het is belangrijk dat de muur mooi glad is. Voor het ophangen dient de muur netjes schoongemaakt te worden.

Kartonnen mal: handig hulpmiddel

Meestal is het restmateriaal meteen de mal voor het ophangen. Indien gewenst kan Laserbeest ook een mal van karton maken om alle onderdelen van de kaart op de goede plek op te kunnen hangen. Een kartonnen mal is relatief goedkoop te maken in combinatie met de productie van een lasergesneden kaart.

Levertijd & kosten

Een wereldkaart kan als een regulier project worden geproduceerd, de levertijd is meestal ca. 2 werkdagen. De kosten voor een wereldkaart kunnen enorm verschillen, afhankelijk van het gebruikte materiaal, de oplage en het formaat. Laserbeest stuurt altijd een gespecificeerde offerte.

Ontwerptekening van de wereldkaarten – hoe groter, hoe gedetailleerder

Laserbeest wereldkaarten
Laserbeest wereldkaarten
Laserbeest wereldkaarten
Laserbeest wereldkaarten
Laserbeest wereldkaarten

EXTRA EENVOUDIG

EENVOUDIG

STANDAARD

GEDETAILLEERD

EXTRA GEDETAILLEERD

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Neem contact met ons op.

TERUG NAAR DIENSTEN