Vormen

Mooi voor aan de wand, handig voor in een workshop of leuk in de babykamer. Dagelijks verlaten vele met zorg gemaakte vormen de werkplaats van Laserbeest. Ook een vorm laten maken? Neem contact met ons op.

Laserbeest vormen
Laserbeest vormen
Laserbeest vormen
Laserbeest vormen
Laserbeest vormen
Laserbeest vormen
Laserbeest vormen
Laserbeest vormen
Laserbeest vormen
Laserbeest vormen
Laserbeest vormen
Laserbeest vormen
Laserbeest vormen


De vormenwinkel van Nederland en België

Lasersnijden is de ideale techniek om elke vorm in elk formaat te kunnen maken in een veelheid aan materialen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • hartjes in allerlei soorten
 • letters & cijfers
 • silhouetten van dieren
 • allerlei symbolen en iconen
 • voertuigen voor op de kinderkamer
 • geometrische vormen

Ontwerp aanleveren

Laserbeest heeft een digitaal bestand nodig om uw vorm te kunnen lasersnijden. Het meest makkelijk is een vectorbestand (bestandsformaat .ai .eps of bijvoorbeeld .svg), kijk hiervoor op onze instructiepagina en download onze template. Een andere optie is een scherpe en grote afbeelding met veel contrast (bestandsformaat .jpg of .png). Geef dan het formaat, materiaal en dikte aan, dan zet Laserbeest het om naar een vectorbestand.

Materiaal

Laserbeest heeft een breed materiaalaanbod. Stevige en goedkope vormen zijn te maken van multiplex in bijvoorbeeld 3mm dikte, een veelgebruikt materiaal. MDF is nog wat goedkoper, en laat zich ook makkelijk bewerken. Acrylaat is verkrijgbaar is heel veel kleuren en daarmee een geliefd materiaal voor het maken van vormen. Daarnaast biedt Laserbeest ook meer bijzondere materialen aan, zoals wolvilt (alleen op bestelling bij grote aantallen), kraftplex en kurk. Elk materiaal heeft zo zijn kenmerken.

Formaat & aantal

Het maken van één vorm is natuurlijk mogelijk, maar we draaien onze hand ook niet om voor meer dan duizend vormen. U geeft aan ons door op welke manier u het wilt hebben, zo gaan we het maken!

Tips & tricks

 • Gebruik de ‘image trace’ functie in Adobe Illustrator om snel een mooi lijnbestand te krijgen van uw plaatje.
 • Je kunt vormen voorzien van plaktape voor bevestiging op bijvoorbeeld kaarten of op de muur.
 • Levertijd & kosten

  Vormen kunnen meestal als een regulier project worden geproduceerd, de levertijd is meestal 1 tot 2 werkdagen. Zie de levertijdindicator rechtsboven op de website voor de actuele levertijd! Bij hele grote oplages is de levertijd in overleg en werken we indien gewenst met deelleveringen. Gaat u vormen vaker bestellen? Wij kunnen ook een bestellijst en stuksprijs opstellen met staffelkortingen bj verschillende oplages. Handig voor de prijsvorming van uw product!

  Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Neem contact met ons op.

  TERUG NAAR DIENSTEN