Uitnodigingen

Een houten geboortekaartje of trouwkaart is een prachtige manier om extra uitstraling te geven aan een uitnodiging. Maar denk aan ook de mogelijkheden in vilt, acrylaat en papier. Heeft u een idee voor een bijzondere uitnodiging? Neem contact met ons op.

Laserbeest uitnodigingen
Laserbeest uitnodigingen
Laserbeest uitnodigingen
Laserbeest uitnodigingen
Laserbeest uitnodigingen


Van idee tot uitvoering

Een uitnodiging maken voor een bijzondere gelegenheid verloopt in een aantal stappen. De eerste stap is het sturen van een schets, tekening of voorbeeld. Omschrijf zo duidelijk mogelijk hoe de uitnodiging moet worden. Aan de hand van deze eerste informatie zullen we nog wat vragen stellen, een indicatie van de prijs geven of meteen een gespecificeerde offerte opstellen. Wanneer het ontwerp is afgerond zullen we na akkoord op de offerte de productie starten. Indien gewenst kunnen we eerst een productiesample maken.

Materiaaltip: multiplex 3mm

Een houten uitnodiging kan prachtig worden op multiplex 3mm. Dit materiaal heeft een mooie uitstraling, is prijstechnisch interessant en kan goed worden gegraveerd en gesneden.

Levertijd & kosten

De kosten voor het maken van een lasergesneden en lasergegraveerde uitnodiging kan erg verschillen. Een uitgangspunt voor voor de kosten is tussen de 5 en 10 euro per uitnodiging bij een oplage van ca 50 stuks. De levertijd is enkele dagen.

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Neem contact met ons op.

TERUG NAAR DIENSTEN