Steen graveren

Steen kan in sommige gevallen door Laserbeest worden gegraveerd. Er zijn verschillende soorten steenachtig materiaal. Neem contact op met Laserbeest om te bespreken of jouw project door Laserbeest gerealiseerd kan worden.

Laserbeest object graveren
Laserbeest object graveren
Laserbeest object graveren
Laserbeest object graveren
Laserbeest object graveren
Laserbeest object graveren

Van idee tot uitvoering

Je kunt bij ons terecht voor het graveren van kleine aantallen en grote aantallen objecten. Wij sturen altijd een gespecificeerde offerte. Voordat wij starten overleggen we met jou over het ontwerp, bij grotere opdrachten maken we één productiesample. Na akkoord op de offerte, het ontwerp en de productiesample (indien van toepassing) starten wij de productie. Productietijd al vanaf één werkdag.
> Vraag een offerte aan.

Geschikte soorten steen

Onze ervaring is dat donkere gladde steensoorten zich goed laten graveren, dan krijg je een mooie lichte gravure die goed zichtbaar is. Bakstenen zijn soms te graveren.

Ontwerp & digitaal bestand

Indien je graag zelf het ontwerp aanlevert dan kun je gebruik maken van diverse soorten software, bij voorkeur gebruikt je meteen onze template. Een Illustrator- of PDF-bestand is ideaal voor ons, maar ook duidelijke afbeeldingen in JPG-formaat kunnen we verwerken. Het is ook mogelijk dat Laserbeest het complete ontwerp- en tekenwerk verzorgt. Stuur jouw teksten of logo’s op en wij zorgen er voor dat alles op de goede plek wordt gegraveerd.

Levertijd & kosten

De meeste objecten worden in één werkdag gegraveerd. Bij grotere aantallen is de levertijd in overleg, in de praktijk leveren we in enkele dagen. Zeer grote aantallen worden meestal per deellevering gemaakt.

Neem contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, ai, dwg, dxf, svg, doc, docx, eps, psd, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  Je kunt hier een of meerdere bestand bijvoegen om jouw vraag te illustreren. Heb je al een uitgewerkte tekening? Gebruik dan het offerteaanvraagformulier om een offerte aan te vragen.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  TERUG NAAR DIENSTEN

  Contact

  Laserbeest
  Haagweg 125a
  2612 CR Delft

  0152225000

  info@laserbeest.nl
  www.laserbeest.nl
  KVK 56871732
  BTW NL852340904B01

  ma t/m do 09.30 – 17.30 uur
  vr 09.30 – 17.00 uur

  Facebooklinkedinyoutubeinstagram