Steen graveren

Steen kan in sommige gevallen door Laserbeest worden gegraveerd. Er zijn verschillende soorten steenachtig materiaal. Neem contact op met Laserbeest om te bespreken of uw project door Laserbeest gerealiseerd kan worden.

Laserbeest object graveren
Laserbeest object graveren
Laserbeest object graveren
Laserbeest object graveren
Laserbeest object graveren
Laserbeest object graveren


Van idee tot uitvoering

U kunt bij ons terecht voor het graveren van kleine aantallen en grote aantallen objecten. Wij sturen altijd een gespecificeerde offerte. Voordat wij starten overleggen we met u over het ontwerp, bij grotere opdrachten maken we één productiesample. Na akkoord op de offerte, het ontwerp en de productiesample (indien van toepassing) starten wij de productie. Productietijd al vanaf één werkdag.
> Vraag een offerte aan.

Geschikte soorten steen

Onze ervaring is dat donkere gladde steensoorten zich goed laten graveren, dan krijg je een mooie lichte gravure die goed zichtbaar is. Bakstenen zijn soms te graveren.

Ontwerp & digitaal bestand

Indien u graag zelf het ontwerp aanlevert dan kunt u gebruik maken van diverse soorten software, bij voorkeur gebruikt u meteen onze template. Een Illustrator- of PDF-bestand is ideaal voor ons, maar ook duidelijke afbeeldingen in JPG-formaat kunnen we verwerken. Het is ook mogelijk dat Laserbeest het complete ontwerp- en tekenwerk verzorgt. Stuur uw teksten of logo’s op en wij zorgen er voor dat alles op de goede plek wordt gegraveerd.

Levertijd & kosten

De meeste objecten worden in één werkdag gegraveerd. Bij grotere aantallen is de levertijd in overleg, in de praktijk leveren we in enkele dagen. Zeer grote aantallen worden meestal per deellevering gemaakt.

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Neem contact met ons op.

TERUG NAAR DIENSTEN