Sieraden

Multiplex en acrylaat lenen zich goed voor het maken van sieraden. Laserbeest werkt met bestellijsten om uw collectie op afroep te kunnen produceren, zodat u nooit teveel op voorraad hoeft te houden. Heeft u een vraag over de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Laserbeest sieraden
Laserbeest sieraden
Laserbeest sieraden
Laserbeest sieraden
Laserbeest sieraden
Laserbeest sieraden
Laserbeest sieraden
Laserbeest sieraden


Het ontwerp

Laserbeest produceert sieraden op basis van vectorbestanden. Dit zijn lijntekeningen die in een tekenprogramma zijn gemaakt. Deze tekeningen kunnen worden aangeleverd. Laserbeest kan ook een rol spelen in het uittekenen van sieraden. Belangrijk is dat we goede schetsen of tekeningen ontvangen op basis waarvan wij het ontwerp kunnen uitwerken. Laserbeest ontwerpt de sieraden niet, onze rol ligt in het maken van productietekeningen op basis van een aangeleverd ontwerp. Laserbeest produceert géén ontwerpen met emblemen van merken of ontwerpen die gebaseerd zijn op sieraden van andere ontwerpers.

Handig: een bestellijst voor sieraden

Wilt u op regelmatige basis sieraden bestellen? Laserbeest kan voor u een bestellijst samenstellen. Op deze bestellijst zijn de sieraden genummerd en per sieraad de kosten aangegeven. U kunt deze lijst wekelijk invullen en opsturen. Na ontvangst van de lijst zal Laserbeest in enkele werkdagen de sieraden produceren en versturen.

Geschikte materialen

Multiplex en acrylaat zijn geschikte materialen voor sieraden. Multiplex wordt vaak in diktes 3 mm en 4 mm gebruikt. In het gekleurde acrylaat assortiment is alleen 3mm beschikbaar.

Bewerkingen

Sierraden kunnen uiteraard uit het materiaal gesneden worden in elke willekeurige vorm. Let erop dat de afstand tussen snijlijnen niet te minimaal is, om breken te voorkomen. Teksten en motieven kunnen in het materiaal worden gegraveerd. In spiegelacrylaat wordt dit aan de achterkant gedaan. `

Levertijd sieraden

De levertijd van sieraden hangt af van de manier van aanleveren. Wanneer uitgewerkte bestanden worden aangeleverd waarbij gebruik wordt gemaakt van onze template, dan wordt het als een reguliere opdracht behandeld en is de levertijdindicator van toepassing. Wanneer Laserbeest tekenwerk moet verrichten om bijvoorbeeld namen te verwerken dan wordt in de regel drie tot vier werkdagen levertijd aangehouden.

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Neem contact met ons op.

TERUG NAAR DIENSTEN