Sieraden

Multiplex en acrylaat lenen zich goed voor het maken van sieraden. Laserbeest werkt voor terugkerende klanten met bestellijsten om jouw collectie op afroep te kunnen produceren, zodat je nooit teveel op voorraad hoeft te houden. Heb je een vraag over de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Laserbeest sieraden
Laserbeest sieraden
Laserbeest sieraden
Laserbeest sieraden
Laserbeest sieraden
Laserbeest sieraden
Laserbeest sieraden
Laserbeest sieraden

Het ontwerp

Laserbeest produceert sieraden op basis van vectorbestanden. Dit zijn lijntekeningen die in een tekenprogramma zijn gemaakt. Deze tekeningen kunnen worden aangeleverd. Laserbeest kan ook een rol spelen in het uittekenen van sieraden. Belangrijk is dat we goede schetsen of tekeningen ontvangen op basis waarvan wij het ontwerp kunnen uitwerken. Laserbeest ontwerpt de sieraden niet, onze rol ligt in het maken van productietekeningen op basis van een aangeleverd ontwerp. Laserbeest produceert géén ontwerpen met emblemen van merken of ontwerpen die gebaseerd zijn op sieraden van andere ontwerpers.

Handig: een bestellijst voor sieraden of vergelijkbare items

Wil je op regelmatige basis sieraden bestellen? Laserbeest kan voor jou een bestellijst samenstellen. Op deze bestellijst zijn de sieraden of items genummerd en per item de kosten aangegeven. Je kunt deze lijst per opdracht invullen en opsturen. Na ontvangst van de lijst zal Laserbeest in enkele werkdagen de items produceren en versturen.

Geschikte materialen

Multiplex en acrylaat zijn geschikte materialen voor sieraden. Multiplex wordt vaak in diktes 3 mm en 4 mm gebruikt. In het gekleurde acrylaat assortiment is alleen 3mm beschikbaar.

Bewerkingen

Sierraden kunnen uiteraard uit het materiaal gesneden worden in elke willekeurige vorm. Let erop dat de afstand tussen snijlijnen niet te minimaal is, om breken te voorkomen. Teksten en motieven kunnen in het materiaal worden gegraveerd. In spiegelacrylaat wordt dit aan de achterkant gedaan. `

Levertijd sieraden

De levertijd van sieraden hangt af van de manier van aanleveren. Wanneer uitgewerkte bestanden worden aangeleverd waarbij gebruik wordt gemaakt van onze template, dan wordt het als een reguliere opdracht behandeld en is de levertijdindicator van toepassing. Wanneer Laserbeest tekenwerk moet verrichten om bijvoorbeeld namen te verwerken dan wordt in de regel drie tot vier werkdagen levertijd aangehouden.

UITGELICHT

Sieraden voor Sandra Turina: de Pebbles serie

Met een zorgvuldig gekozen kleurenpalet ontwerpt Sandra Turina sieraden met verrassende eenvoud en elegantie. Laserbeest is productiepartner voor Sandra Turina.

sieraden lasersnijden
sieraden lasersnijden
sieraden lasersnijden
sieraden lasersnijden
sieraden lasersnijden

sieraden lasersnijden

sieraden lasersnijden

sieraden lasersnijden

sieraden lasersnijden

sieraden lasersnijden

Neem contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, ai, dwg, dxf, svg, doc, docx, eps, psd, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  Je kunt hier een of meerdere bestand bijvoegen om jouw vraag te illustreren. Heb je al een uitgewerkte tekening? Gebruik dan het offerteaanvraagformulier om een offerte aan te vragen.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  TERUG NAAR DIENSTEN

  Instagram Laserbeest  Contact

  Laserbeest
  Haagweg 125a
  2612 CR Delft

  0152225000

  info@laserbeest.nl
  www.laserbeest.nl
  KVK 56871732
  BTW NL852340904B01

  ma t/m do 09.30 – 17.30 uur
  vr 09.30 – 17.00 uur

  Facebooklinkedinyoutubeinstagram