Metaal graveren

Laserbeest maakt regelmatig gravures op metaal. Niet elke metaalsoort is geschikt om een gravure op te maken. Rvs graveren is de meest toegepaste bewerking bij Laserbeest. Daarnaast graveren we ook vaak geanodiseerd aluminium en gecoat aluminium. Messing graveren is soms ook mogelijk. Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.

Laserbeest object graveren
Laserbeest naamplaatjes
Laserbeest object graveren
Laserbeest object graveren
Laserbeest object graveren
Laserbeest object graveren


Van idee tot uitvoering

U kunt bij ons terecht voor het graveren van kleine aantallen en grote aantallen metalen objecten of metalen plaatjes. Wij sturen altijd een gespecificeerde offerte. Voordat wij starten overleggen we met u over het ontwerp, bij grotere opdrachten maken we één productiesample. Na akkoord op de offerte, het ontwerp en de productiesample (indien van toepassing) starten wij de productie. Productietijd al vanaf één werkdag.
> Vraag een offerte aan.

Ontwerp & digitaal bestand

Indien u graag zelf het ontwerp aanlevert dan kunt u gebruik maken van diverse soorten software, bij voorkeur gebruikt u meteen onze template. Een Illustrator- of PDF-bestand is ideaal voor ons, maar ook duidelijke afbeeldingen in JPG-formaat kunnen we verwerken. Het is ook mogelijk dat Laserbeest het complete ontwerp- en tekenwerk verzorgt. Stuur uw teksten of logo’s op en wij zorgen er voor dat alles op de goede plek wordt gegraveerd.

De kleur van een gravure voor metalen objecten

  • RVS geeft een zwarte gravure.
  • Geanodiseerd aluminium geeft in de regel een lichtere gravure ten opzichte van de kleur van de coating zelf.

Levertijd & kosten

De meeste objecten worden in één werkdag gegraveerd. Bij grotere aantallen is de levertijd in overleg, in de praktijk leveren we in enkele dagen. Zeer grote aantallen worden meestal per deellevering gemaakt.

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Neem contact met ons op.

TERUG NAAR DIENSTEN