Manier van werken

Laserbeest werkt snel, efficiënt en klantgericht. Een offerteaanvraag wordt in de regel dezelfde dag of de volgende ochtend behandeld. Omdat we gebruik maken van geteste materialen en standaardformaten kunnen we vrijwel alle projecten uit voorraad produceren indien nodig. We zijn bereikbaar per mail, telefoon en u kunt op afspraak langskomen.
Drie laserbeesten staan voor u klaar
Advies in uw tekenwerk

De zeven ontwerpers achter Laserbeest kunnen u voorzien van advies. Voor hulp bij het opzetten van tekeningen, zie de instructiesectie. Ook kan Laserbeest het tekenwerk van uw project verzorgen.

Doelgroepen
Samenwerking in het ontwerp

Graag ontwikkelen we samen met u creatieve concepten. Als ontwerpers zijn wij in staat iets bijzonders te maken, maar we staan wel met beide benen op de grond zodat u binnen budget uw wensen kunt realiseren.

Aanleveren van bestanden

Aanleveren van bestanden

Uw bestanden kunnen gemakkelijk via het internet naar ons toegezonden worden via het opdrachtformulier. Het is ook mogelijk op ons kantoor langs te komen om uw wensen te bespreken, laat het even weten wanneer u komt.

Groot of klein, eenmalig of seriematig

Groot of klein

Laserbeest maakt uw ontwerp. Of het nu om een klein of een groot werkstuk gaat, om een unicum of een serie, uw ontwerp wordt met de grootst mogelijke precisie gemaakt. We kunnen materialen tot een maat van 1300 x 900 mm bewerken.

Materiaal

Materiaal

Laserbeest heeft een groot assortiment aan materialen op voorraad in verschillende diktes. Mocht uw gewenste materiaal er niet tussen staan, dan kunnen we dat meestal bestellen. Indien dat niet het geval is, of als het om een uniek stuk materiaal gaat, kunt u dit ook zelf aanleveren.

Ophalen of bezorgen?

Ophalen of bezorgen?

Laserbeest is goed bereikbaar vanaf het station of met de auto. U bent van harte welkom om uw gelaserde werk zelf op te komen halen. Anders kunnen we het gelaserde werk ook bij u laten bezorgen.

Instagram LaserbeestContact

Laserbeest
Haagweg 125a
2612 CR Delft

0152225000

info@laserbeest.nl
www.laserbeest.nl
KVK 56871732
BTW NL852340904B01

ma t/m do 09.30 – 17.30 uur
vr 09.30 – 17.00 uur

Facebooklinkedinyoutubeinstagram