Student
Laserbeest levert op maat gemaakte logo’s in bijvoorbeeld mdf, multiplex of acrylaat. Wilt u uw logo laten lasersnijden? Neem contact met ons op.
Logo Laserbeest
Logo Laserbeest
Logo Laserbeest
Logo Laserbeest
Logo Laserbeest
Logo Laserbeest
Logo Laserbeest
Logo Laserbeest
Logo Laserbeest
Logo Laserbeest
Logo Laserbeest
Logo Laserbeest
Logo Laserbeest


Van idee tot uitvoering

De basis voor het lasersnijden van een logo is een goed digitaal bestand. Bestandsformaten die meestal geschikt zijn: PDF, EPS, AI, PSD, DXF of DWG. In enkele gevallen kan Laserbeest ook een logo snijden op basis van een afbeelding, aangeleverd als een JPG of PNG. In uw aanvraag geeft u de volgende informatie aan ons door:

  • breedte van uw logo
  • het materiaal (type, kleur en dikte)
  • het gewenste ophangsysteem (afstandshouders of dubbelzijdige tape)

Op basis van deze informatie kunnen wij voor u een offerte opstellen. Na goedkeuring van de offerte kunnen wij uw logo vaak in één werkdag produceren. Heeft u een bijzondere kleur of afwijkend formaat? Dan zal de levertijd iets langer zijn.

Materiaalkeuze

In de praktijk zijn de drie meest gebruikte materialen voor het snijden van een logo: multiplex, mdf en acrylaat (perspex). Elk materiaal heeft zijn eigen mogelijkheden. Multiplex (berken) is een sterk materiaal en verkrijgbaar in 3mm, 4mm en 6mm. Multiplex kan goed gebeitst worden, waarbij de nerf van het hout zichtbaar zal blijven. MDF is erg geschikt om in een specifieke kleur te worden gespoten. Acrylaat wordt vaak gekozen vanwege de luxe uitstraling die dit materiaal heeft. Wanneer acrylaat in een bepaalde kleur gewenst is, dan is de dikte altijd 3mm (enkele kleuren zijn ook in 8mm dikte verkrijgbaar). Wit, transparant en zwart acrylaat zijn ook in andere diktes leverbaar (maximaal 8mm). Het is mogelijk om verschillende kleuren met elkaar te combineren of in lagen te werken om een diepte-effect te realiseren. In overleg is er veel mogelijk!

Logo’s ophangen met afstandhouders

Een logo ophangen met afstandhouders ziet er chique uit omdat het logo iets van de muur komt. De schaduwwerking geeft een mooi effect. Vooral in buitensituaties worden afstandhouders vaak toegepast. Laserbeest levert en monteert witte blinde afstandhouders in vier maten (de maat is de afstand tot de muur): 7mm (mini), 14mm (klein), 20mm (middel) en 24mm (groot). Afstandhouders moeten met eeen schroef aan de muur worden bevestigd.
Meer informatie over afstandhouders.

Logo’s ophangen met dubbelzijdige tape

Een logo ophangen met dubbelzijdige tape is relatief eenvoudig en ten opzichte van afstandhouders meestal goedkoper. Laserbeest kan tape leveren in verschillende sterktes. Standaard kiezen we voor binnentoepassingen sterke 3M tape (type: 3M 468MP, 200MP Adhesive) en voor buitentoepassingen speciale foam-tape.
Meer informatie over dubbelzijdig tape.

Kartonnen mal voor positionering: handig hulpmiddel

Een kartonnen mal is relatief goedkoop te maken in combinatie met de productie van een lasergesneden logo. Wanneer er voor afstandhouders wordt gekozen, dan kan Laserbeest mallen bijleveren voor het monteren van de afstandhouders op A) het logo en B) de muur. Optioneel kan Laserbeest de afstandhouders alvast op het logo verlijmen. De afstandhouders voor de muur zal de klant zelf moeten doen. Voor logo’s met dubbelzijdige tape is een enkele mal voldoende om het logo op de juiste plek op de muur te hangen.

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Neem contact met ons op.

TERUG NAAR DIENSTEN

Nieuws