Logo lasersnijden

Laserbeest levert op maat gemaakte logo’s in bijvoorbeeld mdf, multiplex of acrylaat. Wil je een logo lasersnijden? Neem contact met ons op.

Logo Laserbeest Hello Chair
Logo Laserbeest
Logo lasersnijden
Logo lasersnijden Holie Pizza
Logo aan de wand
Logo laser cut
Logo 3d
Logo aan de muur
Logo Laserbeest
Logo Laserbeest
Logo Laserbeest
Logo Laserbeest
Logo Laserbeest
Logo Laserbeest
Logo Laserbeest

HelloChair

Wat hebben we van jou nodig om een offerte te maken?

In jouw aanvraag geef je de volgende informatie aan ons door:

 • een digitaal bestand van jouw logo (vector-bestand)
 • de gewenste breedte van jouw logo
 • het materiaal (type, kleur en dikte)
 • het gewenste ophangsysteem (afstandshouders of dubbelzijdige tape)

Op basis van deze informatie kunnen wij voor jou een offerte opstellen, gebruik voor jouw aanvraag onderstaand offerteaanvraagformulier voor logo’s. Na goedkeuring van de offerte kunnen wij jouw logo vaak in één werkdag produceren. Heb je een bijzondere uitvoering in gedachten? Dan zal de levertijd iets langer zijn, neem contact met ons op om te mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen

Logo bestellen? Klik hier om snel een offerte aan te vragen. Na akkoord op de offerte start de productie.

– Een digitaal bestand van jouw logo

De basis voor het lasersnijden van een logo is een goed digitaal bestand. Bestandsformaten die meestal geschikt zijn: PDF, EPS, AI, PSD, DXF of DWG. In enkele gevallen kan Laserbeest ook een logo snijden op basis van een afbeelding, aangeleverd als een JPG of PNG.

– De breedte van jouw logo

Graag vernemen we van jou de gewenste breedte waarin je het logo wilt laten lasersnijden. De hoogte van het logo zal volgen uit de breedte, omdat we het logo in verhouding schalen.

– Het materiaal

In de praktijk zijn de drie meest gebruikte materialen voor het lasersnijden van een logo:

 • Multiplex. Multiplex (berken) is een sterk materiaal en verkrijgbaar in 3mm, 4mm en 6mm. Multiplex kan goed gebeitst worden, waarbij de nerf van het hout zichtbaar zal blijven.
 • MDF (blank, gecoat en gefineerd). MDF blank kan zelf geverfd of gespoten worden (wel eerst gronden). MDF gefineerd is makkelijk te snijden en komt bij Laserbeest in een vier houtsoorten (eiken, noten, beuken, kersen). MDF gecoat komt in zwart en wit en geeft meteen een mooi resultaat.
 • Acrylaat (perspex). Acrylaat wordt vaak gekozen vanwege de luxe uitstraling die dit materiaal heeft. Wanneer acrylaat in een bepaalde kleur gewenst is, dan is de dikte altijd 3mm en zijn er een beperkt aantal kleuren leverbaar (enkele kleuren zijn ook in 8mm dikte verkrijgbaar). Wit en zwart acrylaat zijn ook in andere diktes leverbaar (maximaal 8mm).
– Ophangsysteem: dubbelzijdig tape óf afstandhouders

— Dubbelzijdig tape
Logo’s met kleinere onderdelen en dun materiaal worden standaard geleverd met dubbelzijdig plaktape. Om het logo op te kunnen hangen is een vlakke muur nodig. Ophangen met dubbelzijdige tape is relatief eenvoudig en ten opzichte van afstandhouders meestal goedkoper. Standaard leveren we sterke 3M tape (type: 3M 468MP, 200MP Adhesive) en voor buitentoepassingen speciale foam-tape. We leveren een kartonnen mal mee voor het ophangen of het restmateriaal is meteen de mal.
Meer informatie over dubbelzijdig tape.

— Afstandhouders
Logo’s met grotere onderdelen en dikker materiaal kunnen worden geleverd met afstandhouders. Logo’s met kleine onderdelen kunnen niet worden geleverd met afstandhouders, omdat de afstandhouders dan niet passen. Ophangen met afstandhouders ziet er chique uit omdat het logo iets van de muur komt. De schaduwwerking geeft een mooi effect. Vooral in buitensituaties worden afstandhouders vaak toegepast. Laserbeest levert en monteert witte blinde afstandhouders in vier maten (de maat is de afstand tot de muur): 7mm (mini), 14mm (klein), 20mm (middel) en 24mm (groot). Afstandhouders moeten met een schroef aan de muur worden bevestigd.
Meer informatie over afstandhouders.

Het ophangen van het logo

Laserbeest levert bij elk logo kartonnen mallen mee zodat het logo op de juiste plek kan worden gemonteerd. In sommige gevallen kan het restmateriaal van de plaat waarin de onderdelen worden geleverd meteen fungeren als mal voor het ophangen, in dat geval ontvangt u geen aparte kartonnen mal voor het ophangen.

Instructie ophangen

Download hier de instructiekaart voor het ophangen van een logo.

Handleiding logo Laserbeest plaktapeHandleiding logo Laserbeest afstandhouders

Bijzondere uitvoeringen

Naast de standaardmogelijkheden om een logo te laten maken bij Laserbeest, kun je ook bij Laserbeest bijzondere uitvoeringen van logo’s laten maken. Dit is altijd maatwerk en in overleg bespreken we de mogelijkheden. Denk aan:

 • extreem grote logo’s voor evenementen
 • logo’s van mdf die in een huisstijlkleur worden gespoten
 • het in verschillende lagen opbouwen van een logo
 • het graveren van logo’s

Benieuwd naar meer voorbeelden van logo’s die zijn gemaakt met behulp van lasersnijden? In deze blog hebben we een aantal leuke logo’s op een rijtje gezet die Laserbeest heeft gemaakt.

UITGELICHT

Logo op een balie voor Oculista Talarico

Laserbeest heeft in opdracht van architecten Matteo Talarico en Nicolette Marzovilla voor het interieur van een oogkliniek in Italië het logo en overige signing gemaakt. Zowel het logo op de balie als de teksten op de deuren zijn gemaakt van 3mm dik multiplex berken met aan de achterzijde plaktape waarmee ze op de balie en deuren bevestigd zijn. De houten signing past geheel in de frisse en kalme atmosfeer van de ruimte. Dit project hebben we geleverd met een kartonnen mal, waarmee de letters eenvoudig door de klant zelf op de juiste plek gepositioneerd en bevestigd konden worden op de balie en deuren.

Logo laseren
Logo plaktape
Logo bevestigen
logo
Laserbeest
Logo bevestigen

Logo laseren

Logo plaktape

Logo bevestigen

Logo laseren

Logo plaktape

Logo bevestigen

UITGELICHT

Logo voor de Consumentenbond

Bekijk in deze video hoe een logo voor de Consumentenbond wordt opgehangen:

Neem contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, ai, dwg, dxf, svg, doc, docx, eps, psd, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  Je kunt hier een of meerdere bestand bijvoegen om jouw vraag te illustreren. Heb je al een uitgewerkte tekening? Gebruik dan het offerteaanvraagformulier om een offerte aan te vragen.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  TERUG NAAR DIENSTEN

  Contact

  Laserbeest
  Haagweg 125a
  2612 CR Delft

  0152225000

  info@laserbeest.nl
  www.laserbeest.nl
  KVK 56871732
  BTW NL852340904B01

  ma t/m do 09.30 – 17.30 uur
  vr 09.30 – 17.00 uur

  Facebooklinkedinyoutubeinstagram