Interieurbouw

Geometrische patronen, ouderwetse designs of moderne decoraties: met lasersnijden zijn unieke interieurelementen eenvoudig te produceren. Laserbeest verwerkt compleet uitgewerkte tekeningen, maar ook draaien we onze hand niet om voor een moeilijk te ontcijferen ontwerp uit een stoffig archief. Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.

Laserbeest interieur
Laserbeest interieur
Laserbeest interieur
Laserbeest interieur
Laserbeest interieur
Laserbeest interieur
Laserbeest interieur


Ervaren speler in de interieurbranche

Laserbeest heeft voor diverse ontwerpers, musea, winkels en particulieren elementen voor interieurprojecten gerealiseerd. Voor grote projecten gebeurt dit vaak in opdracht van een ontwerpstudio, maar het is ook mogelijk om ons direct te betrekken als leverancier. Omdat interieurprojecten vaak worden gerealiseerd door een combinatie van leveranciers, zijn wij erop ingesteld om een flexibele teamspeler te zijn. Wij zijn direct en snel in de communicatie. Daarnaast kunnen wij met onze vaste partners (o.a. spuiterij, zagerij, drukkerij, metaalbedrijf) ook een totaalpakket aanbieden als het gaat om het bewerken van materialen.

Graveren

Logo’s en teksten kunnen op hout worden gegraveerd. Interieurmeubels krijgen hiermee direct een onderscheidend karakter. Bij het graveren van de de logo’s en de teksten is het belangrijk dat de interieurelementen nog niet geassembleerd zijn. Wij hebben de losse planken nodig voor een optimale workflow.

Decoratieve panelen

Het maken van panelen met een speciaal decoratief patroon is erg gewild en heel goed te realiseren met het lasersnijden van MDF in combinatie met spuitwerk. Het resultaat is een strak paneel in een kleur naar keuze. Dit type project is bij een oplage van circa tien tot twintig panelen van ongeveer 0,5 m2 prijstechnisch interessant te maken. Bij een kleinere oplage zal de prijs per paneel snel stijgen door het tekenwerk aan de voorkant van het proces en het spuitwerk aan de achterkant van het proces.

Logo’s en belettering

Logo’s en speciale teksten zijn prima te maken met de lasersnijden. Lees meer over dit thema op de pagina over logo’s.

Ontwerp & productie

Laserbeest neemt altijd voldoende tijd voor het ontwerpen en produceren van uw interieurproject. Het traject start met een aanvraag van uw kant, waarbij u uw wensen toelicht aan de hand van foto’s, schetsen en referenties. Laserbeest zal de aanvraag in een offerte verwerken. Soms maken we eerst een offerte voor ontwerpwerkzaamheden en een vervolgofferte voor productiewerkzaamheden. Na akkoord op de offerte gaan we aan de slag. Voordat we starten met de daadwerkelijke productie sturen we nog even de tekeningen ter goedkeuring door.

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Neem contact met ons op.

TERUG NAAR DIENSTEN