Interieurbouw

Geometrische patronen, ouderwetse designs of moderne decoraties: met lasersnijden zijn unieke interieurelementen eenvoudig te produceren. Laserbeest verwerkt compleet uitgewerkte tekeningen, maar ook draaien we onze hand niet om voor een moeilijk te ontcijferen ontwerp uit een stoffig archief. Heb je een vraag? Neem contact met ons op.

Laserbeest interieur
Laserbeest interieur
Laserbeest interieur
Laserbeest interieur
Laserbeest interieur
Laserbeest interieur
Laserbeest interieur

Ervaren speler in de interieurbranche

Laserbeest heeft voor diverse ontwerpers, musea, winkels en particulieren elementen voor interieurprojecten gerealiseerd. Voor grote projecten gebeurt dit vaak in opdracht van een ontwerpstudio, maar het is ook mogelijk om ons direct te betrekken als leverancier. Omdat interieurprojecten vaak worden gerealiseerd door een combinatie van leveranciers, zijn wij erop ingesteld om een flexibele teamspeler te zijn. Wij zijn direct en snel in de communicatie. Daarnaast kunnen wij met onze vaste partners (o.a. spuiterij, zagerij, drukkerij, metaalbedrijf) ook een totaalpakket aanbieden als het gaat om het bewerken van materialen.

Graveren

Logo’s en teksten kunnen op hout worden gegraveerd. Interieurmeubels krijgen hiermee direct een onderscheidend karakter. Bij het graveren van de de logo’s en de teksten is het belangrijk dat de interieurelementen nog niet geassembleerd zijn. Wij hebben de losse planken nodig voor een optimale workflow.

Decoratieve panelen

Het maken van panelen met een speciaal decoratief patroon is erg gewild en heel goed te realiseren met het lasersnijden van MDF in combinatie met spuitwerk. Het resultaat is een strak paneel in een kleur naar keuze. Dit type project is bij een oplage van circa tien tot twintig panelen van ongeveer 0,5 m2 prijstechnisch interessant te maken. Bij een kleinere oplage zal de prijs per paneel snel stijgen door het tekenwerk aan de voorkant van het proces en het spuitwerk aan de achterkant van het proces.

Logo’s en belettering

Logo’s en speciale teksten, als losse vormen die je op de wand of een meubel plakt, zijn prima te maken met lasersnijden. Lees meer over dit thema op de pagina over logo’s.

Ontwerp & productie

Laserbeest neemt altijd voldoende tijd voor het ontwerpen en produceren van jouw interieurproject. Het traject start met een aanvraag van jouw kant, waarbij je jouw wensen toelicht aan de hand van foto’s, schetsen en referenties. Laserbeest zal de aanvraag in een offerte verwerken. Soms maken we eerst een offerte voor ontwerpwerkzaamheden en een vervolgofferte voor productiewerkzaamheden. Na akkoord op de offerte gaan we aan de slag. Voordat we starten met de daadwerkelijke productie sturen we nog even de tekeningen ter goedkeuring door.

Neem contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, ai, dwg, dxf, svg, doc, docx, eps, psd, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  Je kunt hier een of meerdere bestand bijvoegen om jouw vraag te illustreren. Heb je al een uitgewerkte tekening? Gebruik dan het offerteaanvraagformulier om een offerte aan te vragen.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  TERUG NAAR DIENSTEN

  Contact

  Laserbeest
  Haagweg 125a
  2612 CR Delft

  0152225000

  info@laserbeest.nl
  www.laserbeest.nl
  KVK 56871732
  BTW NL852340904B01

  ma t/m do 09.30 – 17.30 uur
  vr 09.30 – 17.00 uur

  Facebooklinkedinyoutubeinstagram