Hout graveren

Hout graveren is één van de meest uitgevoerde bewerkingen door Laserbeest. Onze lasermachines kunnen zeer precies gravures maken in plaatmateriaal of objecten. Wil je ook houten platen of objecten graveren? Neem contact met ons op.

graveren houten kistjes
graveren houten kistjes
Laserbeest hout graveren
Laserbeest hout graveren
Laserbeest hout graveren
Laserbeest hout graveren
Laserbeest hout graveren
Laserbeest hout graveren
graveren hout
graveren hout
graveren hout

graveren houten kistjes

graveren houten kistjes

graveren hout

Graveren van hout

Je kunt bij ons terecht voor het graveren van kleine aantallen en grote aantallen houten objecten of platen. Wij sturen altijd een gespecificeerde offerte. Voordat wij starten overleggen we met jou over het ontwerp, bij grotere opdrachten maken we soms één productiesample. Na akkoord op de offerte, het ontwerp en de productiesample (indien van toepassing) starten wij de productie. Productietijd al vanaf één werkdag.
> Vraag een offerte aan.

Bekijk op deze pagina de tabel met de kosten voor het graveren van objecten.

Ontwerp & digitaal bestand

Indien je graag zelf het ontwerp aanlevert dan kun je gebruik maken van diverse soorten software, bij voorkeur gebruik je meteen onze template. Een Illustrator- of PDF-bestand is ideaal voor ons, maar ook duidelijke afbeeldingen in JPG-formaat kunnen we verwerken. Het is ook mogelijk dat Laserbeest het complete ontwerp- en tekenwerk verzorgt. Stuur jouw teksten of logo’s op en wij zorgen er voor dat alles op de goede plek wordt gegraveerd.

De kleur van een gravure voor houten objecten

 • De kleur van een gravure wordt met name bepaald door de houtsoort (type en kleur) en voor een deel door de instellingen (sterkte laserstraal, snelheid graveren). Laserbeest werkt met standaardinstellingen waarbij de kleur van de gravure donker genoeg is voor de meeste toepassingen. In overleg met jou kunnen we een lichtere of een donkerdere gravure maken, echter dit is niet voor alle houtsoorten en projecten mogelijk.
 • De diepte van een gravure hangt samen met de kleur en wordt voor een deel bepaald door de instellingen (sterkte laserstraal, snelheid graveren) en voor een deel door de houtsoort. Laserbeest werkt met standaardinstellingen waarbij de diepte van de gravure meestal onder de 0.5 mm ligt. In overleg met jou kunnen we een diepere gravure maken. Een diepere gravure geeft wel meer waas rondom de gravure.

Levertijd & kosten

De meeste objecten worden in één werkdag gegraveerd. Bij grotere aantallen is de levertijd in overleg, in de praktijk leveren we in enkele dagen. Zeer grote aantallen worden meestal per deellevering gemaakt.

UITGELICHT

Graveren op blok eikenhout voor sportwinkel CLUB

Laserbeest heeft voor sportwinkel CLUB op robuuste eikenhouten blokken gravures gemaakt. Na het graveren zijn de blokken in de lak gezet. De blokken kunnen flexibel worden ingezet in de winkel.

graveren hout
graveren hout
graveren hout
graveren hout
graveren hout

hout graveren

hout graveren

hout graveren

hout graveren

hout graveren

Neem contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, ai, dwg, dxf, svg, doc, docx, eps, psd, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  Je kunt hier een of meerdere bestand bijvoegen om jouw vraag te illustreren. Heb je al een uitgewerkte tekening? Gebruik dan het offerteaanvraagformulier om een offerte aan te vragen.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  TERUG NAAR DIENSTEN

  Contact

  Laserbeest
  Haagweg 125a
  2612 CR Delft

  0152225000

  info@laserbeest.nl
  www.laserbeest.nl
  KVK 56871732
  BTW NL852340904B01

  ma t/m do 09.30 – 17.30 uur
  vr 09.30 – 17.00 uur

  Facebooklinkedinyoutubeinstagram