Hout graveren

Hout graveren is één van de meest uitgevoerde bewerkingen door Laserbeest. Onze lasermachines kunnen zeer precies gravures maken in plaatmateriaal of objecten. Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.

Laserbeest object graveren
Laserbeest object graveren
Laserbeest object graveren
Laserbeest object graveren
Laserbeest object graveren
Laserbeest object graveren
Laserbeest object graveren
Laserbeest object graveren
Laserbeest object graveren


Van idee tot uitvoering

U kunt bij ons terecht voor het graveren van kleine aantallen en grote aantallen houten objecten of platen. Wij sturen altijd een gespecificeerde offerte. Voordat wij starten overleggen we met u over het ontwerp, bij grotere opdrachten maken we één productiesample. Na akkoord op de offerte, het ontwerp en de productiesample (indien van toepassing) starten wij de productie. Productietijd al vanaf één werkdag.
> Vraag een offerte aan.

Ontwerp & digitaal bestand

Indien u graag zelf het ontwerp aanlevert dan kunt u gebruik maken van diverse soorten software, bij voorkeur gebruikt u meteen onze template. Een Illustrator- of PDF-bestand is ideaal voor ons, maar ook duidelijke afbeeldingen in JPG-formaat kunnen we verwerken. Het is ook mogelijk dat Laserbeest het complete ontwerp- en tekenwerk verzorgt. Stuur uw teksten of logo’s op en wij zorgen er voor dat alles op de goede plek wordt gegraveerd.

De kleur van een gravure voor houten objecten

  • De kleur van een gravure wordt met name bepaald door de houtsoort (type en kleur) en voor een deel door de instellingen (sterkte laserstraal, snelheid graveren). Laserbeest werkt met standaardinstellingen waarbij de kleur van de gravure donker genoeg is voor de meeste toepassingen. In overleg met u kunnen we een lichtere of een donkerdere gravure maken, echter dit is niet voor alle houtsoorten en projecten mogelijk.
  • De diepte van een gravure hangt samen met de kleur en wordt voor een deel bepaald door de instellingen (sterkte laserstraal, snelheid graveren) en voor een deel door de houtsoort. Laserbeest werkt met standaardinstellingen waarbij de diepte van de gravure meestal onder de 0.5 mm ligt. In overleg met u kunnen we een diepere gravure maken. Een diepere gravure geeft wel meer waas rondom de gravure.

Levertijd & kosten

De meeste objecten worden in één werkdag gegraveerd. Bij grotere aantallen is de levertijd in overleg, in de praktijk leveren we in enkele dagen. Zeer grote aantallen worden meestal per deellevering gemaakt.

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Neem contact met ons op.

TERUG NAAR DIENSTEN