Horeca

Lasersnijden en graveren is een bijzonder geschikte techniek voor de horeca. Een unieke display, een lasergesneden logo aan de wand of bijvoorbeeeld snijplanken met uw lasergegraveerde embleem geven karakter aan uw zaak. Of een clipboard voor uw menukaarten? Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Laserbeest Horeca
Laserbeest Horeca
Laserbeest Horeca
Laserbeest Horeca
Laserbeest Horeca
Laserbeest Horeca
Laserbeest Horeca
Laserbeest Horeca
Laserbeest Horeca
Laserbeest Horeca


Ideeën voor producten

Laserbeest maakt regelmatig interieurelementen voor hotels, restaurants en cafés. Veelgevraagde items zijn:

  • deurhangers voor hotelkamers
  • houten menukaarten of menukaarthouders (clipboards)
  • logo’s voor aan de wand
  • displays voor op een tafeltje
  • logo op snijplanken graveren

Ontwerp & productie

Laserbeest neemt altijd voldoende tijd voor het ontwerpen en produceren van items voor de horeca. Het traject start met een aanvraag van uw kant, waarbij u uw wensen toelicht aan de hand van foto’s, schetsen en referenties. Afhankelijk van het project kunt u langskomen bij Laserbeest of gaan wij kijken op locatie. Laserbeest zal de aanvraag in een offerte verwerken. Soms maken we eerst een offerte voor ontwerpwerkzaamheden en een vervolgofferte voor productiewerkzaamheden. Heeft u zelf al een concreet ontwerp? Dan sturen we u eerst een op maat gemaakte offerte. Kijk eerst op onze instructiepagina voor het aanleveren van ontwerptekeningen. Na akkoord op de offerte gaan we aan de slag.

Wilt u snijplanken laten graveren? Klik hier voor meer informatie.

Bekijk hier de client case van de productie van klemborden voor De Beren

UITGELICHT

Letters en logo voor foodtruck Meneer Smakers

Voor Meneer Smakers heeft Laserbeest letters en een logo gelaserd voor de foodtruck. Bekijk de video die Meneer Smakers heeft gemaakt van de foodtruck (als je goed kijkt komt ook de servethouder langs die we hebben ontworpen voor Meneer Smakers):

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Neem contact met ons op.

TERUG NAAR DIENSTEN