Halffabricaten

Laserbeest produceert regelmatig halffabricaten voor bedrijven, musea en onderwijsinstellingen in Nederland en België. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van kleine en middelgrote oplages waarbij het leveren van kwaliteit tegen een scherpe prijs voorop staat. Wilt u halffabricaten laten maken? Neem contact met ons op.

Laserbeest halffabricaten
Laserbeest halffabricaten
Laserbeest halffabricaten
Laserbeest halffabricaten
Laserbeest halffabricaten
Laserbeest halffabricaten
Laserbeest halffabricaten
Laserbeest halffabricaten
Laserbeest halffabricaten


Een offerte aanvragen

Het is mogelijk om bij Laserbeest vrijblijvend een offerte aan te vragen voor uw project. Prijzen hangen nauw samen met het aangeleverde ontwerp, het gekozen materiaal en de gewenste aantallen.

Productievoorbeeld en kwaliteitscontrole

Laserbeest stuurt bij grote oplages in overleg een productievoorbeeld voordat gestart wordt met de productie van de gehele opdracht. Het is ook mogelijk om een productievoorbeeld te laten maken, zonder dat u meteen een grote opdracht bij Laserbeest plaatst. In dat geval zien we dit als een reguliere opdracht. De kosten voor deze opdracht worden in mindering gebracht op de gehele opdracht, mocht deze in een later stadium doorgaan.

Tips & tricks

  • Door vormen slim op een plaat te plaatsen/ te nesten, kan materiaal worden bespaard en zullen de kosten per onderdeel lager zijn. Bij grote oplages verzorgt Laserbeest dit voor u.
  • Materialen hebben meestal een diktetolerantie. Het is aan te bevelen om in uw ontwerp rekening te houden met deze tolerantie. Op de materiaalpagina’s staan de eigenschappen van de verschillende materialen vermeld.
  • Veelgebruikte materialen voor halffabricaten zijn: mdf, multiplex en acrylaat in de dikte 3mm. Uiteraard zijn andere materialen ook mogelijk.

Waarom samenwerken met Laserbeest?

  • Aantrekkelijke prijzen
  • Heldere, directe en inhoudelijke communicatie
  • Vast contactpersoon
  • Veel oog voor creativiteit
  • Snelle levertijden

Levertijd

De levertijd van reguliere opdrachten is meestal 1 tot 2 werkdagen. De actuele levertijd is zichtbaar rechtsbovenaan de website. Halffabricaten kunnen in kleine oplages snel worden geproduceerd. Grote aantallen hebben een langere levertijd en een scherpere prijs.

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Neem contact met ons op.

TERUG NAAR DIENSTEN