Graveerplaat

Graveerplaat is een ideaal materiaal om naambordjes, typeplaatjes en andere signing mee te maken. Laserbeest graveert kleine en grote oplages. Heb je een vraag? Neem contact met ons op.

Laserbeest naamplaat graveren
graveren naamplaatjes
graveren naamplaat
rowmark naamplaatjes
Laserbeest naamplaatjes
graveerplaat naamplaatjes

Van idee tot uitvoering

Je kunt bij ons terecht voor het graveren van kleine aantallen en grote aantallen graveerplaatjes. Wij sturen altijd een gespecificeerde offerte. Voordat wij starten overleggen we met u over het ontwerp, bij grotere opdrachten maken we één productiesample. Na akkoord op de offerte, het ontwerp en de productiesample (indien van toepassing) starten wij de productie. Productietijd al vanaf één werkdag.
> Vraag een offerte aan.

Graveerplaten in verschillende kleuren

Voor graveerplaten gebruikt Laserbeest het type LaserMax van Rowmark. Dit materiaal bestaat uit twee lagen. De toplaag wordt weggegraveerd. De kleur van de onderste laag wordt zichtbaar. Hierdoor is mogelijk om een veelheid aan ontwerpen te realiseren. Dit materiaal is meestal 1.6mm dik. Vraag Laserbeest naar de kleuren die op voorraad liggen (zie ook de materiaalpagina). Een groot palet aan kleuren is daarnaast ook op bestelling leverbaar. Omdat we het materiaal meteen ook snijden zijn ook andere vormen dan rechthoekig mogelijk.

Ontwerp & digitaal bestand

Indien je graag zelf het ontwerp aanlevert dan kun je gebruik maken van diverse soorten software, bij voorkeur gebruikt je meteen onze template. Een Illustrator- of PDF-bestand is ideaal voor ons, maar ook duidelijke afbeeldingen in JPG-formaat kunnen we verwerken. Het is ook mogelijk dat Laserbeest het complete ontwerp- en tekenwerk verzorgt. Stuur jouw teksten of logo’s op en wij zorgen er voor dat alles op de goede plek wordt gegraveerd.

Levertijd & kosten

De meeste objecten worden in één werkdag gegraveerd. Bij grotere aantallen is de levertijd in overleg, in de praktijk leveren we in enkele dagen. Zeer grote aantallen worden meestal per deellevering gemaakt.

UITGELICHT

Typeplaatjes voor QBLOX

Voor QBLOX heeft Laserbeest een serie typeplaatjes gemaakt uit graveerplaat zwart-wit.

typeplaatje graveren
typeplaatje graveren
typeplaatje graveren
typeplaatje graveren
typeplaatje graveren

typeplaat graveren

typeplaat graveren

typeplaat graveren

typeplaat graveren

typeplaat graveren

Neem contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, ai, dwg, dxf, svg, doc, docx, eps, psd, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  Je kunt hier een of meerdere bestand bijvoegen om jouw vraag te illustreren. Heb je al een uitgewerkte tekening? Gebruik dan het offerteaanvraagformulier om een offerte aan te vragen.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  TERUG NAAR DIENSTEN

  Contact

  Laserbeest
  Haagweg 125a
  2612 CR Delft

  0152225000

  info@laserbeest.nl
  www.laserbeest.nl
  KVK 56871732
  BTW NL852340904B01

  ma t/m do 09.30 – 17.30 uur
  vr 09.30 – 17.00 uur

  Facebooklinkedinyoutubeinstagram