Graveerplaat

Graveerplaat is een ideaal materiaal om naambordjes, typeplaatjes en andere signing mee te maken. Laserbeest graveert kleine en grote oplages. Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.

Laserbeest naamplaatjes
Laserbeest naamplaatjes
Laserbeest naamplaatjes
Laserbeest naamplaatjes
Laserbeest naamplaatjes
Laserbeest naamplaatjes


Van idee tot uitvoering

U kunt bij ons terecht voor het graveren van kleine aantallen en grote aantallen graveerplaatjes. Wij sturen altijd een gespecificeerde offerte. Voordat wij starten overleggen we met u over het ontwerp, bij grotere opdrachten maken we één productiesample. Na akkoord op de offerte, het ontwerp en de productiesample (indien van toepassing) starten wij de productie. Productietijd al vanaf één werkdag.
> Vraag een offerte aan.

Graveerplaten in verschillende kleuren

Voor graveerplaten gebruikt Laserbeest het type LaserMax van Rowmark. Dit materiaal bestaat uit twee lagen. De toplaag wordt weggegraveerd. De kleur van de onderste laag wordt zichtbaar. Hierdoor is mogelijk om een veelheid aan ontwerpen te realiseren. Dit materiaal is meestal 1.6mm dik. Vraag Laserbeest naar de kleuren die op voorraad liggen (zie ook de materiaalpagina). Een groot palet aan kleuren is daarnaast ook op bestelling leverbaar. Omdat we het materiaal meteen ook snijden zijn ook andere vormen dan rechthoekig mogelijk.

Ontwerp & digitaal bestand

Indien u graag zelf het ontwerp aanlevert dan kunt u gebruik maken van diverse soorten software, bij voorkeur gebruikt u meteen onze template. Een Illustrator- of PDF-bestand is ideaal voor ons, maar ook duidelijke afbeeldingen in JPG-formaat kunnen we verwerken. Het is ook mogelijk dat Laserbeest het complete ontwerp- en tekenwerk verzorgt. Stuur uw teksten of logo’s op en wij zorgen er voor dat alles op de goede plek wordt gegraveerd.

Levertijd & kosten

De meeste objecten worden in één werkdag gegraveerd. Bij grotere aantallen is de levertijd in overleg, in de praktijk leveren we in enkele dagen. Zeer grote aantallen worden meestal per deellevering gemaakt.

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Neem contact met ons op.

TERUG NAAR DIENSTEN