Grafisch

Plaatmateriaal kan een print krijgen met behulp van speciale druktechnieken. Laserbeest werkt met vaste partners in dit proces. Na het printen snijden we vormen uit het plaatmateriaal, op deze manier is het mogelijk om bijvoorbeeld sleutelhangers, visitekaartjes of andere mooie projecten te realiseren. Lasersnijden is ook op een andere manier te combineren met drukwerk, door bijvoorbeeld een kaft te graveren. Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.

Laserbeest grafisch
Laserbeest grafisch
Laserbeest grafisch
Laserbeest grafisch
Laserbeest grafisch
Laserbeest grafisch
Laserbeest grafisch


Mogelijkheden drukwerk

Multiplex, MDF, acrylaat en (golf)karton kunnen met een speciale printer worden bedrukt. Soms is het nodig eerst een witte laag te printen als ondergrond voor de rest van het drukwerk. Voorbeelden van projecten waarbij Laserbeest drukwerk op platen heeft toegepast:

  • visitekaartjes
  • onderplaat van een maquette
  • puzzel
  • prototypes van kartonnen doosjes
  • sleutelhangers

Grafische projecten

Kaften en boekomslagen kunnen ook worden gemaakt met lasersnijden en lasergraveren. Een houten kaft geeft een prachtige en luxe uitstraling. Vaak wordt dit toegepast in combinatie met een draadbindrug. De benodigde gaatjes worden meteen gesneden in de houten kaft. Tekst en logo’s worden gegraveerd. Zie het voorbeeld ‘Design Stores’ in de fotoslider. Ook kunnen logo’s en teksten uit het materiaal worden gesneden.

Levertijd & kosten

Printen op plaatmateriaal is prijstechnisch interessant vanaf ca. vijf panelen van 90x60cm. Een kleinere oplage is ook mogelijk, maar door de startkosten zal de prijs per paneel dan toenemen. De doorlooptijd van een project met printwerk is ongeveer 6 tot 7 werkdagen. Een project zoals een kaft met een gravure kan als een regulier project worden geproduceerd, de levertijd is meestal 1 tot 2 werkdagen.

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Neem contact met ons op.

TERUG NAAR DIENSTEN