Educatieve sector

Laserbeest heeft een warme band met de educatieve sector. Als maakbedrijf verzorgen we voor het onderwijs de productie van stempelsets, workshopelementen of bijvoorbeeld onderdelen voor bouwpakketjes. Als je als school zelf een lasersnijder hebt staan voor de leerlingen, kunnen we geselecteerd plaatmateriaal leveren. Wil je weten wat Laserbeest kan betekenen voor jouw educatieve project? Neem contact met ons op.

Laserbeest educatief
Laserbeest educatief
Laserbeest educatief
Laserbeest educatief
Laserbeest educatief
Laserbeest educatief
Laserbeest educatief
Laserbeest educatief
Laserbeest educatief

Laserbeest & de educatieve sector

Creativiteit en techniek met elkaar verbinden, dat is waar we als Laserbeest ons verbonden voelen met de educatieve sector. Nieuwsgierig zijn naar wat je tot stand kunt brengen, het ontdekken van de mooie wereld om ons heen, leren samenwerken: thema’s die zowel in het onderwijs aan bod komen als in de praktijk van Laserbeest. Daarom bieden we als Laserbeest regelmatig plek aan een student die een tijdje mee wil lopen in de vorm van stage (Laserbeest is een erkend stagebedrijf). Als het gaat om samenwerken met de educatieve sector staan we open voor allerlei soorten projecten. Stel gerust jouw vraag aan Laserbeest voor jouw project in het onderwijs. Ons creatieve team denkt graag mee om tot originele oplossingen te komen.

Stempelsets voor basisscholen

Laserbeest is uniek in het aanbieden van deze educatieve stempelsets voor de Nederlandse taal. Deze stempelsets worden gebruikt in het Montessorionderwijs. Zie ook deze blog voor meer informatie over dit project. Deze stempelsets worden door Laserbeest geheel in Nederland geproduceerd.

Stempelset voor het onderwijs maken in houtwerkplaats

Stempelset maken in houtwerkplaats

Stempelset voor het onderwijs maken in houtwerkplaats

Stempelset maken in houtwerkplaats


Stempels Montessorischool

Heb jij interesse in deze stempelsets voor jouw school? Laserbeest verzamelt bestellingen om de kosten voor de productie te drukken. Download hier de flyer. De productie zal later in 2024 plaatsvinden. Laat jouw interesse weten via ons contactformulier.

Leaphy: productie van onderdelen voor robotica in het onderwijs

Leaphy robotica biedt leerlingen de kans laagdrempelig bezig te zijn robotica. In 2019 kwam Leaphy in contact met Laserbeest. Als snel ontdekten we dat de missie van Leaphy prachtig aansluit bij de visie van Laserbeest: het samenbrengen van creativiteit en techniek, dat het gaaf is om dingen te maken en door in samenwerking succesvol projecten te realiseren. Vijf jaar later heeft Laserbeest als productiepartner al meer dan 2500 stuks voor Leaphy geproduceerd.

Leaphy educatieve robots

Leaphy wereldrecordpoging

Leaphy educatieve robots

Leaphy wereldrecordpoging

Wil je meer weten over Leaphy? Lees hier meer:

Verkoop los plaatmateriaal aan onderwijsinstellingen

Laserbeest levert ook los plaatmateriaal aan onderwijsinstellingen met een eigen lasermachine. Diverse soorten plaatmateriaal kunnen in één levering worden gecombineerd. Bekijk hier de prijslijst.

Levertijd & kosten voor educatieve projecten

De kosten worden in een offerte gespecificeerd. Kleine projecten kunnen vaak in enkele werkdagen worden gemaakt. Bij grote oplages is de levertijd altijd in overleg, waarbij deelleveringen mogelijk zijn.

Laserbeest heeft een aantal educatieve workshops ontwikkeld voor kleine groepen (bijvoorbeeld voor een groepje leerlingen). Bekijk het aanbod van workshops op deze pagina.

Neem contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, ai, dwg, dxf, svg, doc, docx, eps, psd, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  Je kunt hier een of meerdere bestand bijvoegen om jouw vraag te illustreren. Heb je al een uitgewerkte tekening? Gebruik dan het offerteaanvraagformulier om een offerte aan te vragen.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  TERUG NAAR DIENSTEN

  Contact

  Laserbeest
  Haagweg 125a
  2612 CR Delft

  0152225000

  info@laserbeest.nl
  www.laserbeest.nl
  KVK 56871732
  BTW NL852340904B01

  ma t/m do 09.30 – 17.30 uur
  vr 09.30 – 17.00 uur

  Facebooklinkedinyoutubeinstagram