Awards

Een enkele speciaal ontworpen award of een hele serie awards: in beide gevallen ben je zeker van een uniek product. Laserbeest ontwerpt en produceert awards en tombstones voor speciale gelegenheden. Heb je een vraag? Wil je vrijblijvend meer informatie? Neem contact met ons op.

Laserbeest awards
Laserbeest awards
Laserbeest awards
Laserbeest awards
Laserbeest awards
Laserbeest awards
Laserbeest awards
Laserbeest awards
Laserbeest awards
Laserbeest awards
Laserbeest awards
Laserbeest awards
Laserbeest awards
Laserbeest awards
Laserbeest awards
Laserbeest awards
Laserbeest awards
Laserbeest awards
Laserbeest awards
Laserbeest awards
Laserbeest awards
Laserbeest awards
Laserbeest awards
Laserbeest awards

Het ontwerproces

Het ontwerpen van een award of een tombstone begint altijd bij het bedenken een goed idee rondom het thema én het bepalen van het budget. Wanneer het budget is bepaald zal Laserbeest enkele schetsvoorstellen doen. In verschillende overlegmomenten wordt het ontwerp verfijnd en na finaal akkoord zal de productie plaatsvinden. In de praktijk is het handig om voor het hele proces twee tot drie weken uit te trekken.

Meer inspiratie nodig? Bekijk 12 awards door Laserbeest gemaakt in deze blog .

Ideeën voor ontwerpen: altijd een unieke award

 • Een eenvoudige award kan gemaakt worden met behulp van een eikenhouten voetje met een sleuf. Laserbeest heeft altijd enkele van deze voetjes op voorraad of kan deze snel zelf maken in een gewenst formaat in de eigen houtwerkplaats. In de sleuf kunnen één of meerdere acrylaat- of multiplexplaatjes worden gezet. Zowel de voet als de plaat kunnen van een gravure worden voorzien.
 • Een ander voorbeeld van een eenvoudige award is een massief houten plaat of een dikke heldere acrylaat plaat waarin als een soort oorkonde mooi vormgegeven teksten in worden gegraveerd. Laserbeest heeft de benodigde software en kennis in huis om een voorstel te doen voor een grafisch ontwerp.
 • Een meer complexe award kan bijvoorbeeld bestaan uit verschillende lagen acrylaat met verfijnd lasersnijwerk.
 • Een prachtige serie awards kan worden gemaakt door speciale stalen voetjes te ontwerpen die de awards laten staan.
 • Denk aan een combinatie van drukwerk en lasersnijtechniek om een award te maken waarin een bepaalde afbeelding moet worden verwerkt. Laserbeest kan het printen van plaatmateriaal verzorgen.

Wat kost een lasergesneden award?

Laserbeest produceert al vanaf één award. Een eenvoudige award in een oplage van 10 stuks kan al gemaakt worden voor 30 tot 50 euro ex btw per stuk. Een unieke, complexe award met veel aandacht voor het ontwerp ligt rond de 400 tot 500 euro ex btw per stuk. Daartussen is heel veel mogelijk! Wanneer het idee is besproken, zal Laserbeest vrijblijvend een offerte uitbrengen.

Laserbeest heeft voor nationale klim- en boulderwedstrijden van de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging awards en medailles geproduceerd. We hebben de samenwerking met Laserbeest als zeer prettig ervaren. In de ontwerpfase hebben ze veel creatieve vrijheid gekregen en daarbij aangetoond dat ze de wens van de NKBV snel wisten te vertalen in een ontwerp. De NKBV is zeer tevreden over de kwaliteit en levertijd van de geleverde producten. We hebben Laserbeest ervaren als een partij die betrouwbaar is, die afspraken nakomt en meedenkt met de klant. Top service!

Lisa Özmay – NKBV wedstrijdcoördinator
UITGELICHT

Tombstones voor project Blauwwind / Van Oord

In opdracht van Koninklijke Van Oord DMC heeft Laserbeest 120 tombstones ontworpen en geproduceerd in het kader van de bouw van het windmolenpark Blauwwind. Deze unieke tombstone is in nauwe samenwerking met Van Oord doorontwikkeld tot een model met daadwerkelijk bewegende wieken en een perspex plaatje met daarop geprint de logo’s van betrokken partijen. Op het massief houten blok is een gravure aangebracht met de locatie van het windmolenpark.

Voor meer informatie over dit project, zie deze pagina.

Neem contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, ai, dwg, dxf, svg, doc, docx, eps, psd, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  Je kunt hier een of meerdere bestand bijvoegen om jouw vraag te illustreren. Heb je al een uitgewerkte tekening? Gebruik dan het offerteaanvraagformulier om een offerte aan te vragen.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  TERUG NAAR DIENSTEN

  Contact

  Laserbeest
  Haagweg 125a
  2612 CR Delft

  0152225000

  info@laserbeest.nl
  www.laserbeest.nl
  KVK 56871732
  BTW NL852340904B01

  ma t/m do 09.30 – 17.30 uur
  vr 09.30 – 17.00 uur

  Facebooklinkedinyoutubeinstagram