Workshops

Laserbeest wil graag anderen inspireren met de mogelijkheden van lasersnijden en graveren. Een workshop is een prachtige manier om kennis te maken met verschillende aspecten van techniek. Onderstaande workshops kunnen worden aangepast en zijn daarmee geschikt te maken voor verschillende soorten groepen.

Workshop “Lamp maken”

Met behulp van standaardonderdelen en speciaal ontworpen elementen kunnen deelnemers een lamp maken. In deze workshop ontwerpt iedereen een eigen lamp. Deze workshop kan in één keer gegeven worden of in meerdere sessies.

Workshop “Klok maken”

De deelnemers worden ingedeeld in een aantal teams. Een team van maximaal vier personen gaat aan de slag met het ontwerp van een klok. Het klokmechaniekje met wijzers wordt aangeleverd, de achterplaat en cijfers worden ontworpen. Deze workshop is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.

Workshop “Toren bouwen”

De deelnemers worden verdeeld in teams van twee. Elk team krijgt een plaat multiplex van 45×30 cm. De opdracht is om zo slim mogelijk de plaat onder te verdelen in kleinere stukken. De stukken worden vervolgens gesneden en met de onderdelen bouw je een toren – zonder houtlijm! Het team met de hoogste toren heeft gewonnen!

Workshop op maat

Heb je zelf een idee? Kom je met een speciaal gezelschap? Neem contact op met Laserbeest om de mogelijkheden van een workshop op maat te bespreken.

Laserbeest workshop klok

Wil je meer weten? Via het contactformulier kun je contact met ons opnemen.