Workshops

Laserbeest wil graag anderen inspireren met de mogelijkheden van lasersnijden en graveren. Een workshop of rondleiding is een prachtige manier om kennis te maken met verschillende aspecten van techniek. Laserbeest ontvangt af en toe groepen kinderen voor een workshop of rondleiding.

Laserbeest workshop onderwijs

Rondleiding

In ca 30 minuten krijgen de deelnemers een rondleiding door het pand van laserbeest. Uitleg van verschillende technieken aan de hand van voorbeelden, een kijkje bij de machines en het bekijken van de verschillende materialen.

Workshop “Lamp maken”

Met behulp van standaardonderdelen en speciaal ontworpen elementen kunnen deelnemers een lamp maken. In deze workshop ontwerpt iedereen een eigen lamp. Deze workshop kan in één keer gegeven worden of in meerdere sessies.

Workshop “Klok maken”

De deelnemers worden ingedeeld in een aantal teams. Een team van maximaal vier personen gaat aan de slag met het ontwerp van een klok. Het klokmechaniekje met wijzers wordt aangeleverd, de achterplaat en cijfers worden ontworpen. Deze workshop is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.

Workshop “Toren bouwen”

De deelnemers worden verdeeld in teams van twee. Elk team krijgt een plaat multiplex van 45×30 cm. De opdracht is om zo slim mogelijk de plaat onder te verdelen in kleinere stukken. De stukken worden vervolgens gesneden en met de onderdelen bouw je een toren – zonder houtlijm! Het team met de hoogste toren heeft gewonnen!

Workshop “Serveerplank graveren”

Met potloden, pennen en stiften wordt een leuk ontwerp getekend op papier. Het ontwerp wordt ter plekke ingescand en gegraveerd op een serveerplank. Iedere deelnemer krijgt de plank met gravure mee naar huis.

Workshop op maat

Heb je zelf een idee? Kom je met een speciaal gezelschap? Neem contact op met Laserbeest om de mogelijkheden van een workshop op maat te bespreken.

Laserbeest workshop onderwijs
Laserbeest workshop onderwijs
Laserbeest workshop onderwijs
Laserbeest workshop onderwijs
Laserbeest workshop onderwijs

Laserbeest workshop onderwijs

Laserbeest workshop onderwijs

Laserbeest workshop onderwijs

Laserbeest workshop onderwijs

Laserbeest workshop onderwijs

Wil je meer weten? Via het contactformulier kun je contact met ons opnemen.

Neem contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, ai, dwg, dxf, svg, doc, docx, eps, psd, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  Je kunt hier een of meerdere bestand bijvoegen om jouw vraag te illustreren. Heb je al een uitgewerkte tekening? Gebruik dan het offerteaanvraagformulier om een offerte aan te vragen.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Instagram Laserbeest  Contact

  Laserbeest
  Haagweg 125a
  2612 CR Delft

  0152225000

  info@laserbeest.nl
  www.laserbeest.nl
  KVK 56871732
  BTW NL852340904B01

  ma t/m do 09.30 – 17.30 uur
  vr 09.30 – 17.00 uur

  Facebooklinkedinyoutubeinstagram