Laserbeest is gevestigd op de Abtswoudseweg 2a in Delft. We zitten aan het water bij de fietsersbrug, naast de Bo-Rent in Delft. U kunt de witte deur aan de Abtswoudseweg nemen, of de deur bij de werkplaats aan de waterzijde (Zuideinde).

route Laserbeest
PDF ROUTEBESCHRIJVING

Vanwege werkzaamheden op veel plekken in Delft kan de routebeschrijving afwijken. Wij zijn gewoon bereikbaar!

Auto

Neem vanaf de snelweg A13 afslag Delft-Zuid (nr. 10) en sorteer voor in het midden. Volg de N470 Delft-Zuid/ Schipluiden/ Naaldwijk en ga na een paar honderd meter rechtsaf. Dit is wanneer u het water oversteekt. Beneden bij de stoplichten rechtsaf op de Schieweg. Volg deze weg langs het water tot de fietsersbrug. We zitten in het witte pand op de hoek. U kunt het beste parkeren aan de waterkant in de inham bij onze werkplaats. Tot 12.00 uur kunt u ook voor onze hoofdingang parkeren.

Trein

Vanaf het station volgt u het verlaagde fietspad langs het water. U kunt vanaf het plein een trapje naar beneden nemen naar dit fietspad toe, of direct vanuit de fietsenkelder. Het water is aan uw linkerkant. Volg dit fietspad onder de Westlandseweg door, na het tunneltje buigt het pad naar rechts af en komt u op de Hooikade terecht, ter hoogte van Brasserie Huszár. Ga links en blijf het water ca. 1 km volgen, het water is nog steeds aan uw linkerkant. We zitten in het witte pand op de hoek, u ziet ons logo al van ver op de gevel van ons pand geschilderd.


Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Neem contact met ons op.