Blauwwind

BLAUWWIND – Een unieke tombstone

Robuust met een glimlach. Met dat motto heeft Laserbeest voor Van Oord custom-designed tombstones ontworpen. Met behulp van ontwerpschetsen, regelmatig overleg en een prototype is een definitief ontwerp tot stand gekomen dat 120 maal is geproduceerd.

Klant
Van Oord Dredging
and Marine Contractors bv
Opdracht
Ontwerp en productie
van tombstones
Materiaal
Eikenhout, merantihout,
acrylaat met print
Oplage
120
Stuks

Laserbeest tombstone award

Zo gaat de molen

Zo gaan de wieken. De wieken bieden een onweerstaanbare uitnodiging om even een tikkie te geven. Beweging geeft energie! De basis van de tombstone is een zwaar stuk hout, samengesteld uit eikenhout en meranti. Met behulp van graveertechniek is een gedetailleerde kaart van Nederland in het hout gegraveerd, met daarin gemarkeerd de locatie van het windmolenpark. Het geheel is in de olie gezet om de textuur van het hout duidelijker naar voren te laten komen.

In een prettig en efficiënt proces zijn we met Laserbeest van ontwerpschets naar eindproduct gegaan. Als Van Oord zijn we tevreden over de 120 geleverde tombstones, mooi op tijd geleverd en binnen budget. Ik kan Laserbeest van harte aanbevelen.
K. Arets – Van Oord Dredging and Marine Contractors bv

Laserbeest tombstone award

Laserbeest tombstone award

Laserbeest tombstone award

Laserbeest tombstone award

Laserbeest tombstone award

Laserbeest tombstone award

Details zijn belangrijk

Aandacht voor alle details, zelfs de verpakking is door Laserbeest ontworpen en geproduceerd. Een perfect product is voor ons net zo belangrijk als een prettige communicatie. Met welk project kunnen wij jou helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Laserbeest tombstone award

Laserbeest tombstone award

TERUG NAAR CLIENT CASES

Neem contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, ai, dwg, dxf, svg, doc, docx, eps, psd, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
    Je kunt hier een of meerdere bestand bijvoegen om jouw vraag te illustreren. Heb je al een uitgewerkte tekening? Gebruik dan het offerteaanvraagformulier om een offerte aan te vragen.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.