Laserbeest gaat aan de slag!

Uw aanvraag is inmiddels bij ons binnen gekomen en wij gaan er spoedig mee aan de slag. Bent u benieuwd naar wat er met de aanvraag gaat gebeuren en hoe we uw aanvraag omzetten naar uw lasergesneden bestelling? Lees verder!

Uw aanvraag is ontvangen!

Uw aanvraag is ontvangen!

We hebben de aanvraag binnengekregen. Ook u heeft een kopie van uw aanvraag ontvangen op het door u opgegeven e-mailadres. Mocht dit niet het geval zijn, stuur ons even een mailtje omdat u dan waarschijnlijk een onjuist e-mailadres heeft ingevuld.

We bekijken uw vraag en we komen zo snel mogelijk bij u terug!

Akkoord met de offerte?

Akkoord met de offerte?

Hebben we alle informatie om een offerte op te kunnen stellen? Dan streven ernaar om u op werkdagen binnen enkele uren een offerte toe te sturen. In drukke tijden en na het weekend kan het tot maximaal één werkdag duren. In de offerte staan de kosten voor uw project en een verwachte levertijd vermeld. Wanneer u akkoord gaat met de beschreven kosten, kunt u ons per e-mail laten weten dat het project uitgevoerd mag worden.

Laserbeest aan het werk

Laserbeest aan het werk

Na akkoord op de offerte, plaatsen wij uw aanvraag in de wachtrij. Projecten worden doorgaans in 1 tot 2 werkdagen geproduceerd, maar natuurlijk hangt dat samen met de complexiteit van het project. De bestanden worden voorbereid voor de machines en wanneer uw project aan de beurt is, worden uw bestanden in een van onze machines gelaserd.

Versturen of ophalen

Uw bestelling is klaar

Uw project is klaar! We maken de factuur op en sturen een e-mail dat het project klaar ligt om opgehaald te worden. U kunt pinnen bij het ophalen. Heeft u aangegeven dat het project verzonden mag worden? Dan verpakken wij uw project zorgvuldig en melden wij het pakket aan bij PostNL. Aan het einde van de dag ontvangt u een track-and-trace code. Veel plezier met uw project!

Heeft u ondanks dat wij er alles aan doen om uw bestelling zo snel en zo zorgvuldig mogelijk te leveren toch een vraag, opmerking of klacht? Laat het ons weten via e-mail of telefoon en dan zoeken we samen naar een passende oplossing.