Vlaggenslinger uit de oogstkamer

Toen we in ons nieuwe pand trokken een paar jaar geleden, besloten we om een aparte ruimte te reserveren voor reststromen uit de productie. Deze ruimte noemen wij de “oogstkamer”. Hier bewaren wij materiaal dat misschien nog bruikbaar is, maar een afwijkend formaat heeft. Het kost ruimte om al dit materiaal te bewaren en het kost tijd om dit materiaal in te zetten voor projecten, toch kunnen we zo’n soort ruimte voor elk bedrijf aanraden! Wij duiken regelmatig de oogstkamer in om materiaal voor een project te “oogsten”.

Voor De Week van de Circulaire Economie maakt Laserbeest de slinger die deelnemers als promotiemateriaal krijgen. Het materiaal waar de slinger van is gemaakt is ook afkomstig uit de oogstkamer. In dit geval gebruiken we verschillende kleuren karton voor het maken van de letters voor de slinger.

Week van de circulaire economie Laserbeest vlaggenslinger

Week van de circulaire economie Laserbeest vlaggenslinger

Week van de circulaire economie Laserbeest vlaggenslinger

Week van de circulaire economie Laserbeest vlaggenslinger

Week van de circulaire economie Laserbeest vlaggenslinger

Week van de circulaire economie Laserbeest vlaggenslinger

Week van de circulaire economie Laserbeest vlaggenslinger

Contact

Laserbeest
Haagweg 125a
2612 CR Delft

0152225000

info@laserbeest.nl
www.laserbeest.nl
KVK 56871732
BTW NL852340904B01

ma t/m do 09.30 – 17.30 uur
vr 09.30 – 17.00 uur

Facebooklinkedinyoutubeinstagram