Houten display op maat laten maken

Gebruik hout om een display met karakter te maken. Laserbeest maakt houten displays op maat, vaak voor klanten met ambachtelijke / lokale / biologische producten. Laserbeest kan zowel grote houten platen verwerken in de eigen houtzagerij, als fijnere onderdelen maken op de lasersnijmachines in de werkplaats. Deze combinatie maakt het mogelijk om een houten display op maat te maken met een unieke uitstraling voor diverse toepassingen.

Land van Ons: display voor biologische producten

Een levendig platteland, herstel van uitgeputte landbouwgronden, werken vanuit een coöperatie: dat is waar Land van Ons mee bezig is. Land van Ons is een unieke beweging in Nederland die natuurvriendelijk beheer van cultuurgronden realiseert door landbouwgrond namens de deelnemers te kopen en deze grond vervolgens rendabel te verpachten. Laserbeest bouwt graag mee aan deze beweging. Van de landbouwgronden komen biologisch geteelde producten die via een verkooppunt kunnen worden gekocht. In supermarkten zijn weggooi displays gangbaar. Laserbeest en Land van Ons hebben samen een alternatief bedacht. We hebben een houten display ontwikkeld dat lang mee kan gaan. Stevig, en met verstelbare planken om verschillende soorten producten te kunnen presenteren. Daarnaast is de display ook een uithangbord voor Land van Ons. Drie pallets met displays zijn nu geleverd – wie weet kom je Land van Ons wel tegen in jouw winkel binnenkort!

houten display

Land van Ons – houten displays op maat

houten display

Land van Ons – houten displays op maat

houten display

Land van Ons – houten displays op maat

houten display

Land van Ons – houten displays op maat

houten display

Land van Ons – de display in gebruik

houten display

Land van Ons – de display in gebruik

Feggies: houten flatpack display op maat voor biologische zaden

Een display met veel vakjes voor de verschillende zadenzakjes. Laserbeest heeft in nauwe samenwerking met Feggies een houten display ontwikkeld dat in relatief korte tijd op locatie in elkaat gezet kan worden. Bekijk in onderstaande video hoe dat werkt!

Feggies display van hout op maat

ZeepZussen: houten displays voor ambachtelijke en handgemaakte zeep

Voor de ZeepZussen heeft Laserbeest een houten display op maat gemaakt om 3×7 soorten zeep te kunnen presenteren. De display is precies op maat gemaakt voor de producten van de ZeepZussen.

Allshoes: presentatiezuil op maat

Voor Allshoes ontwikkelde Laserbeest een presentatiezuil, op maat gemaakt. Deze presentatiezuil kun je op locatie in elkaar zetten. Meer informatie over dit project, zie deze blog. Bekijk onderstaande video hoe je ‘m in elkaar zet!

Houten displays op maat voor Zeepziederij Borssenburg

Laserbeest heeft voor Zeepziederij Borssenburg een aantal houten lasergesneden displays geproduceerd. Zeepziederij Borssenburg maakt en verkoopt handgemaakte zeep met een eerlijk verhaal. Wil je meer weten over dit project? Lees dan deze blog.

Laserbeest houten display lasersnijden

Cadeaukaartendisplays voor Vrijbuiter

Vrijbuiter zocht een natuurlijke presentatie voor de nieuwe serie cadeaukaarten. Laserbeest heeft op basis van een aangeleverd ontwerp de uitwerking en productie geheel verzorgd. De displays zijn gemaakt van stevig berken multiplex en verlijmd, zodat ze tegen een stootje kunnen.

houten display op maat voor Vrijbuiter Laserbeest
cadeaukaartendisplays voor Vrijbuiter Laserbeest
cadeaukaartendisplays voor Vrijbuiter Laserbeest
cadeaukaartendisplays voor Vrijbuiter Laserbeest
cadeaukaartendisplays voor Vrijbuiter Laserbeest
houten displayvoor Vrijbuiter Laserbeest
cadeaukaartendisplays voor Vrijbuiter Laserbeest
cadeaukaartendisplays voor Vrijbuiter Laserbeest
cadeaukaartendisplays voor Vrijbuiter Laserbeest

cadeaukaartendisplays voor Vrijbuiter Laserbeest

cadeaukaartendisplays voor Vrijbuiter Laserbeest

cadeaukaartendisplays voor Vrijbuiter Laserbeest

houten display voor Vrijbuiter Laserbeest

cadeaukaartendisplays voor Vrijbuiter Laserbeest

cadeaukaartendisplays voor Vrijbuiter Laserbeest

cadeaukaartendisplays voor Vrijbuiter Laserbeest

houten display voor Vrijbuiter Laserbeest

cadeaukaartendisplays voor Vrijbuiter Laserbeest

Contact

Laserbeest
Haagweg 125a
2612 CR Delft

0152225000

info@laserbeest.nl
www.laserbeest.nl
KVK 56871732
BTW NL852340904B01

ma t/m do 09.30 – 17.30 uur
vr 09.30 – 17.00 uur

Facebooklinkedinyoutubeinstagram