Laserbeest produceert al meer dan 2500 robotframes voor Leaphy

Leaphy robotica biedt leerlingen de kans laagdrempelig bezig te zijn robotica. In 2019 kwam Leaphy in contact met Laserbeest. Als snel ontdekten we dat de missie van Leaphy prachtig aansluit bij de visie van Laserbeest: het samenbrengen van creativiteit en techniek, dat het gaaf is om dingen te maken en door in samenwerking succesvol projecten te realiseren. Vijf jaar later heeft Laserbeest als productiepartner al meer dan 2500 stuks voor Leaphy geproduceerd.

Het is 28 februari 2024 en dat is de dag dat Leaphy met meer dan 250 leerlingen een wereldrecordpoging vestigt in het Spoorwegmuseum in Utrecht met het laten rijden van de langste robottrein ter wereld. Een mooie dag om Olivier van Beekum, initiatiefnemer en voorzitter van de stichting Leaphy, even te spreken en een tombstone te overhandigen om vijf jaar samenwerking te markeren tussen Leaphy en Laserbeest.

Pieter Raat van Laserbeest: ”Via Leaphy kunnen leerlingen talenten ontwikkelen door lekker praktisch bezig te zijn. Fantastisch om de parallel te zien met wat wij doen bij Laserbeest. Door de inzet van creativiteit, door kennis van techniek en door een goede samenwerking kun je projecten echt verder brengen. Gaaf dat we met Laserbeest hieraan kunnen bijdragen.”

Laserbeest feliciteert alle leerlingen met de deelname aan de recordpoging!

Lees op deze pagina meer over Laserbeest & de educatieve sector.

Leaphy Laserbeest

Wereldrecordpoging langste robottrein Leaphy in beeld

Leaphy Laserbeest

Leaphy Laserbeest

Leaphy Laserbeest

Leaphy Laserbeest

Leaphy Laserbeest

Contact

Laserbeest
Haagweg 125a
2612 CR Delft

0152225000

info@laserbeest.nl
www.laserbeest.nl
KVK 56871732
BTW NL852340904B01

ma t/m do 09.30 – 17.30 uur
vr 09.30 – 17.00 uur

Facebooklinkedinyoutubeinstagram