Grutto’s en sneeuwklokjes voor EI Amsterdam

Irma en Ella maken natuurlijk niet alleen grutto’s en sneeuwklokjes. Een wisselende en groeiende collectie wanddecoratie houdt het werk leuk en uitdagend voor het creatieve duo achter EI Amsterdam. Al jaren werken zij met Laserbeest samen, tijd voor een kijkje achter de schermen.

Wanddecoratie lasergesneden EI Amsterdam

De dames van EI laten zien dat het niet nodig is om allerlei dure faciliteiten te hebben om een serie mooie, originele en vriendelijke producten op de markt te zetten. De twee zijn gepensioneerd, borrelen van de ideeën en houden van aanpakken. Gewoon een schetsrol pakken, een vlinder tekenen, samples laten lasersnijden en aanpassen totdat het precies naar smaak is. Natuurlijk klinkt dat makkelijker dan het is, want er is wel talent voor nodig om de planten en dieren zo mooi gestileerd te tekenen, dat het karakter ervan goed naar voren komt. En er zijn technische uitdagingen, soms op het vlak van het digitaliseren van tekeningen, soms op het vlak van de maakbaarheid van een ontwerp. Laserbeest is daarin altijd met veel plezier sparringpartner geweest.

Wanddecoratie lasergesneden EI Amsterdam

Quote: “Om als pensionado te leren om je tekening in Illustrator aan te leveren, is een klus. Zonder de aandacht, geduld en meedenken van Laserbeest was ons dat niet gelukt. En hoe leuk is het om een heel nieuw gebied te verkennen. Dank je wel Laserbeest!”

Wanddecoratie lasergesneden EI Amsterdam

Wanddecoratie lasergesneden EI Amsterdam

Laat je inspireren! Heb je ideeën om iets te maken? Gewoon doen. Het leuke aan lasersnijden is dat je laagdrempelig prototypes kan maken en kan zien hoe het uitpakt. En ook als je je product wil verkopen, zijn er tegenwoordig vele mogelijkheden. Zo is er natuurlijk Etsy, maar er zijn ook steeds meer leuke lokale initiatieven zoals bij ons in Delft de winkel Voorlopig.

Contact

Laserbeest
Haagweg 125a
2612 CR Delft

0152225000

info@laserbeest.nl
www.laserbeest.nl
KVK 56871732
BTW NL852340904B01

ma t/m do 09.30 – 17.30 uur
vr 09.30 – 17.00 uur

Facebooklinkedinyoutubeinstagram