Puzzels met drukwerk voor BPD

Op welke manier kun je toekomstige bewoners betrekken bij het ontwerpen van hun huis? BPD heeft door Laserbeest puzzels laten maken waarmee bewoners op een laagdrempelige manier ruimtes aan elkaar kunnen koppelen. De ruimtes zijn de puzzelstukjes en omdat de ruimtes op schaal zijn getekend, kun je de verhouding tussen de verschillende ruimtes zien. Gebruikte materialen: mdf als bodemplaat, mdf wit gecoat met bedrukking voor de bovenste laag. De platen zijn door middel van lasersnijden bewerkt en daarna zijn de twee lagen op elkaar gelijmd. Voor deze opdracht heeft Laserbeest ook een bijdrage geleverd aan de grafische opmaak.

Voor informatie over het bedrukken van plaatmateriaal & lasersnijden zie deze pagina.

Laserbeest bedrukking puzzel mdf
Laserbeest bedrukking puzzel mdf
Laserbeest bedrukking puzzel mdf
Laserbeest bedrukking puzzel mdf
Laserbeest bedrukking puzzel mdf
Laserbeest bedrukking puzzel mdf
Laserbeest bedrukking puzzel mdf

Instagram LaserbeestContact

Laserbeest
Haagweg 125a
2612 CR Delft

0152225000

info@laserbeest.nl
www.laserbeest.nl
KVK 56871732
BTW NL852340904B01

ma t/m do 09.30 – 17.30 uur
vr 09.30 – 17.00 uur

Facebooklinkedinyoutubeinstagram