Displays op maat voor de retail

Het maken van displays op maat is al vanaf enkele stuks bij Laserbeest mogelijk. Prettig bij het zelf ontwikkelen van een display is de mogelijkheid om de producten exact af te stemmen op de display zelf qua maatvoering. Daarnaast kunnen ook de precieze aantallen die nodig zijn worden geproduceerd. En, niet onbelangrijk, de display kan afgestemd worden met de huisstijl. In deze blog een aantal voorbeelden van displays die Laserbeest geproduceerd heeft.

Displays voor Vrijbuiter

In een leuke samenwerking zijn een aantal displays met natuurlijke uitstraling op maat gemaakt voor Vrijbuiter. Deze komen met de nieuwe cadeaukaarten naast de kassa te staan. Alle houten onderdelen zijn strak opgeschuurd voordat de displays in elkaar zijn gezet. Als materiaal is multiplex berken 3mm gekozen. Voor meer foto’s, bekijk deze blog!

Vrijbuiter displays Laserbeest op maat

Vrijbuiter display LaserbeestVrijbuiter displays op maat Laserbeest

Sieraden displays voor &Anne

Displays voor een sieradenmerk. Ontwerp, productie en assemblage door Laserbeest verzorgd. Deze displays zijn gemaakt van mat wit acrylaat en hebben daardoor een vrij chique uitstraling. Doordat deze displays voor de klant on demand zijn gemaakt, is het mogelijk om exacte aantallen te produceren en de maatvoering in lijn te brengen met de producten die op de displays komen te staan.

Sieradendisplay

SieradendisplaySieradendisplay

Houten blokken met logo voor DA

Deze displays op maat zijn gemaakt van eikenhout, voorzien van een sleuf aan de achterzijde om een geprint bord rechtop te kunnen zijn. Op de kopse kanten zijn in hoge kwaliteit logo’s gegraveerd. De blokken zijn zorgvuldig opgeschuurd na het graveren van de logo’s voor een mooi eindresultaat.

DA Laserbeest graveren houten display

DA Laserbeest graveren houten displays op maatDA Laserbeest graveren houten display

Diverse soorten displays voor Meneer Smakers

Voor diverse vestigingen heeft Laserbeest de productie verzorgd van verschilllende typen displays. In het ontwerpproces is gebruik gemaakt van 3D beelden om een indruk te geven van het eindproduct. De ontwerpen worden bewaard en bij het openen van een nieuwe vestiging is het mogelijk om weer een nieuwe productieronde op te zetten.

Meneer Smakers lasersnijden displays op maat

Meneer Smakers lasersnijden displays op maatMeneer Smakers lasersnijden

Instagram LaserbeestContact

Laserbeest
Haagweg 125a
2612 CR Delft

0152225000

info@laserbeest.nl
www.laserbeest.nl
KVK 56871732
BTW NL852340904B01

ma t/m do 09.30 – 17.30 uur
vr 09.30 – 17.00 uur

Facebooklinkedinyoutubeinstagram