Houten serveerplanken en snijplanken graveren

Serveerplank, snijplank, broodplank, hapjesplank, tapasplank: Laserbeest kan diverse soorten houten planken inclusief logo of tekst leveren en graveren. Veel planken uit voorraad. Nog meer mogelijk op bestelling. In deze blog een leuk overzicht van diverse mogelijkheden. Neem ook een kijkje op onze speciale pagina over serveerplanken voor specifieke informatie over serveerplanken en het offerteaanvraagformulier.

Verschillende soorten planken uit voorraad of op bestelling

Naar kerst toe is het altijd drukker met planken en komt het vaak voor dat de leverancier uitverkocht is, zeker voor grote aantallen is het aan te bevelen uiterlijk in november de bestelling te plaatsen. Laserbeest levert planken zonder logo van de fabrikant. Ook het is mogelijk om aangeleverde planken te graveren.
Laserbeest planken

Persoonlijk contact

Een heldere communicatie en persoonlijke aandacht, dat is waar u op kunt rekenen bij Laserbeest.

Haarscherpe gravure

Laserbeest beschikt over moderne graveermachines die in staat zijn om een haarscherpe gravure te graveren op de serveerplank, omdat kwaliteit bij ons erg belangrijk is. Een laserstraal brandt het logo of de tekst op de plank. Hierdoor verkleurt het hout. In overleg zijn er mogelijkheden om de gravure lichter, donkerder of bijvoorbeeld in grijstinten uit te voeren. Neem contact met ons op om uw project te bespreken. Van te voren sturen wij u een screenshot van het ontwerp, zodat de grootte en de positie van de gravure volgens verwachting wordt uitgevoerd.

Laserbeest snijplank gravureLaserbeest gravure

Serveerplank graverenServeerplank graveren

Grote aantallen

Grote aantallen voor kerstpakketten en relatiegeschenken kunnen in overleg worden geleverd, informeer naar de beschikbaarheid van de verschillende modellen. Er zijn een aantal planken die vaker in grote hoeveelheden worden afgenomen vanwege de leuke uitstraling en de aantrekkelijke prijs: de serveerplank met handvat 35 cm of 49 cm, de pizzaplank 25 cm en de broodplank van 24 x 30 cm. Grote aantallen worden meestal via een pallet of koerier geleverd.

Serveerplanken grote aantallen hout Laserbeest relatiegeschenkServeerplanken grote aantallen hout Laserbeest relatiegeschenk

Tevreden opdrachtgevers

In de afgelopen jaren heeft Laserbeest talloze planken geleverd en gegraveerd, van een enkele plank tot honderden stuks per opdracht en alles daartussen. Vaak is dit in het kader van een relatiegeschenk of het kerstpakket aan het einde van het jaar.

Serveerplank graverenLaserbeest planken graveren

Hierbij een greep uit tevreden opdrachtgevers:

  • Royal Bodewes
  • Detailresult Groep
  • Robben Metaalrecycling
  • Ampelmann Delft
  • De Beren
  • Imperial
Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Neem contact met ons op.