Logo lasersnijden

Een logo voor aan de wand is eenvoudig met lasersnijden te maken. Laserbeest heeft veel ervaring met het lasersnijden van logo’s voor bedrijven. Wij maken gebruik van lasersnijmachines om logo’s op een kwalitatief hoge manier uit plaatmateriaal te snijden. Kijk op onze speciale pagina over logo’s voor meer informatie. In deze blog een aantal leuke afbeeldingen van tevreden klanten of van het proces van een logo maken!

Logo op een balie voor Oculista Talarico

Gemaakt met multiplex berken en meegelaserd plaktape aan de achterkant zodat de onderdelen aan de balie blijven plakken.

logo aan de wand

Logo voor Elektro 16

Overzicht van hoe we een logo hebben geleverd: de onderdelen, handige flyer met uitleg, een mal voor het maken van de boorgaatjes in de muur en de afstandhouders zelf. Het ophangen van dit logo is een fluitje van een cent!

logo snijden

Logo voor YES! Delft

Dit lasergesneden logo ligt klaar om opgehaald te worden door de klant. Er zit nog beschermfolie op de onderdelen en je ziet de kartonnen mal die Laserbeest heeft gemaakt voor het positioneren van de letters tijdens het ophangen. De mal kan met een schilderstape aan de wand worden opgehangen, handig hulpmiddel! Wij adviseren om de beschermfolie pas ná het ophangen van het logo te verwijderen.

logo maken

Logo in verschillende lagen

logo op muur

Logo voor Renz Star

In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om een logo niet te lasersnijden, maar groot te graveren. Dit is met name geschikt voor hout.

logo 3d

Logo voor RiskChallenger

Dit logo is gemaakt met meerdere kleuren acrylaat, alles met lasersnijden geproduceerd. Acrylaat wordt ook wel perspex, plexiglas of pmma genoemd en dit materiaal heeft een verzorgde en strakke uitstraling.

logo aan de wand

Logo voor PC Dokter in Breda

Gemaakt in zwart en rood acrylaat 3mm dik, met plaktape voor het ophangen.

Laserbeest logo lasersnijden

Neem contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, ai, dwg, dxf, svg, doc, docx, eps, psd, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  Je kunt hier een of meerdere bestand bijvoegen om jouw vraag te illustreren. Heb je al een uitgewerkte tekening? Gebruik dan het offerteaanvraagformulier om een offerte aan te vragen.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Instagram Laserbeest  Contact

  Laserbeest
  Haagweg 125a
  2612 CR Delft

  0152225000

  info@laserbeest.nl
  www.laserbeest.nl
  KVK 56871732
  BTW NL852340904B01

  ma t/m do 09.30 – 17.30 uur
  vr 09.30 – 17.00 uur

  Facebooklinkedinyoutubeinstagram