Laserbeest ivm verhuizing gesloten 24-31 mei – op nieuwe locatie vanaf 1 juni 2021!

Laserbeest verhuist op 1 juni 2021 naar de Haagweg 125a in Delft. Al maandenlang zijn we bezig om ons nieuwe plekje in te richten. De verhuizing is een mooie kans om een grotere werkplaats in te richten, met meer ruimte en meer machines.

Gesloten van maandag 24 mei tot en met maandag 31 mei

We zijn een aantal dagen gesloten om onze spullen over te brengen naar de nieuwe locatie. Dat is van maandag 24 mei tot en met maandag 31 mei 2021. In die tijd zijn we helaas niet in staat om de telefoon op de nemen, of de mail te beantwoorden. Het is natuurlijk wel gewoon mogelijk om uw offerteaanvraag in te dienen via de website of een mailtje te sturen. Vanaf 1 juni staan we dan weer klaar om alle aanvragen te verwerken!

De verbouwing in beeld

Neem een kijkje op het Instagram kanaal van Laserbeest, in de stories krijgt u een beeld van de nieuwe ruimte die we aan het inrichten zijn.

met vriendelijke groet,
team Laserbeest