Coronavirus: Laserbeest is open (levering via post of afhaalbalie)

Laatste update: 15 december 2020

Vanwege het coronavirus (COVID-19) heeft Laserbeest een aantal maatregelen getroffen, in lijn met het beleid van de rijksoverheid. Lees hier meer over de actuele situatie bij Laserbeest.

Laserbeest is in bedrijf

Offerteaanvragen worden verwerkt en bestellingen worden dagelijks verstuurd via de post. U kunt ons bereiken per mail en telefoon. Voor vragen over lopende projecten is het altijd handig om een mailtje te sturen in plaats van te bellen, zodat eventueel thuiswerkende collega’s snel kunnen reageren.

Offerteaanvraag indienen via de website

Offerteaanvragen kunnen uitsluitend via de website worden ingediend. Maak gebruik van het offerteaanvraagformulier of het contactformulier.

Zakelijke klanten: pick-up & versturen mogelijk

Voor zakelijke klanten is het mogelijk om geproduceerde projecten bij Laserbeest op te halen (pick-up balie). Daarnaast kunt u natuurlijk uw project laten versturen. Spoedaanvragen kunnen ook met een koerier worden bezorgd.

Particuliere klanten: alleen versturen mogelijk

Laserbeest is vanwege de lockdown in het geheel niet open voor particuliere klanten wat betreft brengen/ halen. Natuurlijk kunt u wel uw opdracht laten opsturen.

met vriendelijke groet,
team Laserbeest