Houten displays voor Zeepziederij Borssenburg

Laserbeest heeft voor Zeepziederij Borssenburg een aantal houten lasergesneden displays geproduceerd. Zeepziederij Borssenburg maakt en verkoopt handgemaakte zeep met een eerlijk verhaal. Op basis van een aangeleverde ontwerptekening heeft Laserbeest de technische uitwerking en productie verzorgd. De wens van de opdrachtgever om de display uit elkaar te kunnen halen in verband met verzending is opgelost door een slimme schuifverbinding. Door het gebruik van berken multiplex heeft de display een natuurlijke uitstraling gekregen, passend bij het product dat wordt getoond.

Neem een kijkje op de website van Zeepziederij Borssenburg. Lees hier meer over wat Laserbeest kan betekenen voor uw displays!

Laserbeest houten display lasersnijden

Laserbeest houten display lasersnijden

Laserbeest houten display lasersnijden

Laserbeest houten display lasersnijden

Laserbeest houten display lasersnijden

Laserbeest houten display lasersnijden

Laserbeest houten display lasersnijden

Laserbeest houten display lasersnijden