Award voor Change Inc.

Op welke manier ben jij bezig om de toekomst vorm te geven?

Ontwerper Laurien Versteegh heeft bij Laserbeest de opdracht neergelegd om 50 unieke awards te produceren voor Change Inc. Misschien hoorde je radiospotjes wel langskomen, of zag je de posters op de straat. Change Inc. is het recent gelanceerde veranderingsplatform voor het bedrijfsleven van morgen. Het is een community voor bedrijven die op dit moment concreet bezig zijn om een nieuwe, duurzame economie vorm te geven vanuit een gezond business model. De beweging start met meer dan 100 Nederlandse bedrijven. “We wachten niet op de toekomst maar willen ’m zelf vormgeven.” – Change Inc.

Laserbeest Award voor Change Inc.

Wij zeggen: inspirerend! Als ‘small business’ hebben wij ook te maken met uitdagingen rondom een duurzame bedrijfsvoering. Wij geloven dat “tijd + creativiteit” een belangrijke sleutel is om duurzaam te kunnen opereren. Wat kunnen we met de materialen die we overhouden? Vorig jaar hebben we tijdens het Agatha Festival in Delft dit thema op de kaart gezet, door van restmateriaal een levensgroot schilderij te maken en bezoekers mee te laten bouwen aan dit kunstwerk. Ook zijn we gestart met het ‘oogsten’ van restmateriaal: we vinden het niet meer normaal dat we materiaal weggooien dat misschien voor Klant A afval is, maar voor Klant B nog prima gebruikt kan worden. Daarmee kom je wel voor nieuwe uitdagingen te staan: waar laat je dit materiaal, hoe gaat je dit opslaan en ontsluiten voor hergebruik? Het kost tijd en creativiteit om hier manieren voor te vinden.

Laserbeest Award voor Change Inc.

Terug naar de award voor Change Inc. Het mooie aan deze award is het feit dat het eikenhouten blokje gemaakt is uit een restpartij eikenhout. Hout dat anders misschien wel in de container terecht gekomen zou zijn, maar met wat extra tijd en creativiteit is het gelukt om de 50 benodigde blokjes te maken. De vormen van acrylaat die in het blokje zijn geplaatst, zijn gemaakt van gerecycled acrylaat. De hele productie van de award is in eigen huis gedaan waardoor de lijnen kort blijven en de foutmarge in het productieproces wordt geminimaliseerd.

Laserbeest Award voor Change Inc.

Instagram LaserbeestContact

Laserbeest
Haagweg 125a
2612 CR Delft

0152225000

info@laserbeest.nl
www.laserbeest.nl
KVK 56871732
BTW NL852340904B01

ma t/m do 09.30 – 17.30 uur
vr 09.30 – 17.00 uur

Facebooklinkedinyoutubeinstagram