Coronavirus: Laserbeest is geopend, lees hier meer

— laatste update 5 okt 2020 —

Beste klant,

Vanwege het coronavirus (COVID-19) heeft Laserbeest een aantal maatregelen getroffen, in lijn met het beleid van de rijksoverheid. Lees hier meer over de actuele situatie bij Laserbeest.

Laserbeest is open

Offerteaanvragen worden gewoon verwerkt en bestellingen worden dagelijks verstuurd via de post. U kunt ons bereiken per mail en telefoon. Voor lopende vragen is het altijd handig om een mailtje te sturen, zodat eventueel thuiswerkende collega’s snel kunnen reageren.

Algemeen

U kunt langskomen bij Laserbeest. Wij verzoeken u om de richtlijnen te volgen die de overheid heeft uitgevaardigd. Het kantoor en de werkplaats zijn op dit moment helaas minder toegankelijk voor klanten. Er kan één klant tegelijkertijd het gebouw betreden, via de hoofdingang. Er is een spatscherm bij de balie opgehangen.

Project ophalen

Het is mogelijk om uw project op te halen. U kunt pinnen bij het ophalen.

Iets afgeven

Wilt u iets afgeven? U kunt het plaatmateriaal of het object afgeven bij de balie, voorzien van een briefje met uw naam en indien van toepassing het projectnummer (LB-xxxxx).

Los materiaal kopen

Wilt u los materiaal kopen (alleen standaardformaten)? Stuur svp een e-mail met daarin het type materiaal, formaat en aantal. U krijgt daarna bericht dat het materiaal klaar ligt om afgehaald te worden.

Offerteaanvraag indienen via de website

Offerteaanvragen kunnen uitsluitend via de website worden ingediend. Maak gebruik van het offerteaanvraagformulier of het contactformulier.

met vriendelijke groet,

team Laserbeest