Coronavirus: Laserbeest is geopend, lees hier meer

— laatste update 8 mei 2020 —

Beste klant,

Vanwege het coronavirus (COVID-19) heeft Laserbeest een aantal maatregelen getroffen, in lijn met het beleid van de rijksoverheid. Lees hier meer over de actuele situatie bij Laserbeest.

Laserbeest is open

Offerteaanvragen worden gewoon verwerkt en bestellingen worden dagelijks verstuurd via de post. U kunt ons bereiken per mail en telefoon. Voor lopende vragen is het altijd handig om een mailtje te sturen, zodat thuiswerkende collega’s snel kunnen reageren.

Algemeen

U kunt langskomen bij Laserbeest. Het kantoor en de werkplaats zijn op dit moment niet toegankelijk voor klanten. Er kan één klant tegelijkertijd het gebouw betreden, via de hoofdingang. Wij verzoeken u om gepaste afstand te houden conform de richtlijnen die de overheid heeft uitgevaardigd. Er is een spatscherm bij de balie opgehangen voor uw en onze veiligheid.

Project ophalen

Het is mogelijk om uw project op te halen. U kunt pinnen bij het ophalen.

Iets afgeven

Wilt u iets afgeven? U kunt het plaatmateriaal of het object afgeven bij de balie, voorzien van een briefje met uw naam en indien van toepassing het projectnummer (LB-xxxxx).

Los materiaal kopen

Wilt u los materiaal kopen (alleen standaardformaten)? Stuur svp een e-mail met daarin het type materiaal, formaat en aantal. U krijgt daarna bericht dat het materiaal klaar ligt om afgehaald te worden.

Voorzorgsmaatregelen

Laserbeest werkt met een minimale bezetting, zodanig dat de productie in de werkplaats kan worden gegarandeerd. Onze medewerkers werken deels vanuit huis. Daarom kan het voorkomen dat u niet meteen de juiste medewerker via de telefoon krijgt te spreken, graag uw begrip hiervoor. Het kantoor wordt dagelijks schoongemaakt en medewerkers blijven thuis als er klachten zijn.

Offerteaanvraag indienen via de website

Offerteaanvragen kunnen uitsluitend via de website worden ingediend. Maak gebruik van het offerteaanvraagformulier of het contactformulier.

Alvast bedankt voor uw begrip. Wij hopen op een snelle verbetering van de situatie!

Laserbeest