Coronavirus: Laserbeest is geopend, lees hier meer

— laatste update 24 maart 2020 —

Beste klant,

Vanwege het coronavirus (COVID-19) heeft Laserbeest een aantal maatregelen getroffen, in lijn met het beleid van de rijksoverheid. Lees hier meer over de actuele situatie bij Laserbeest.

Laserbeest is open
Offerteaanvragen worden gewoon verwerkt en bestellingen worden dagelijks verstuurd via de post. U kunt ons bereiken per mail en telefoon.

Algemeen
Er is beperkt de mogelijkheid voor klanten om langs te komen. Er kan één klant tegelijkertijd het gebouw betreden, via de hoofdingang. Het kantoor en de werkplaats zijn op dit moment niet toegankelijk voor klanten. Wij verzoeken u om gepaste afstand te houden conform de richtlijnen die de overheid heeft uitgevaardigd.

Project ophalen
Het is op dit moment nog mogelijk om uw project op te halen. Wij vragen u om van te voren even te laten weten wanneer u komt om het project op te halen. Het project leggen wij dan klaar. Bij voorkeur maakt u van te voren het bedrag over, zodat het gebruik van de pinautomaat niet nodig is. Wij kunnen u ook een betaallink sturen.

Iets afgeven
Wilt u iets afgeven? Wij vragen u om van te voren even te laten weten wanneer u komt. U kunt het plaatmateriaal of het object op de balie neerleggen, voorzien van een briefje met uw naam en indien van toepassing het projectnummer (LB-xxxxx). Vanuit het kantoor zullen we even zwaaien!

Los materiaal kopen
Wilt u los materiaal kopen (alleen standaardformaten)? Stuur svp een e-mail met daarin het type materiaal, formaat en aantal. U ontvangt van ons een factuur. Het bedrag kunt u overmaken. Wij kunnen u ook een betaallink sturen. U krijgt daarna bericht dat het materiaal klaar ligt om afgehaald te worden.

Voorzorgsmaatregelen
Laserbeest werkt met een minimale bezetting, zodanig dat de productie in de werkplaats kan worden gegarandeerd. Onze medewerkers werken deels vanuit huis. Daarom kan het voorkomen dat u niet meteen de juiste medewerker via de telefoon krijgt te spreken, graag uw begrip hiervoor. Het kantoor wordt dagelijks schoongemaakt en medewerkers blijven thuis als er klachten zijn.

Offerteaanvraag indienen via de website
Offerteaanvragen en andere vragen kunnen uitsluitend via de website worden ingediend. Maak gebruik van het offerteaanvraagformulier of het contactformulier.

Alvast bedankt voor uw begrip. Wij hopen op een snelle verbetering van de situatie!

Laserbeest