Mystieke awards voor Shell Nederland

Recent heeft Laserbeest met veel plezier deze licht mystieke awards ontworpen en geproduceerd voor Shell. De opdracht was om het thema NOVA te verwerken in het design. De awards hebben een bijzondere feature gekregen: de drie plaatjes die ingeklemd zijn tussen de twee houten staanders zijn half doorschijnend en genereren een 3d effect van een galaxy wanneer licht van achteren schijnt. De plaatjes hebben een verschillende print waardoor dat effect ontstaat. De op maat gemaakte houten items zijn voorzien van een donkere gravure en in de olie gezet. Een houten deuvel was de oplossing om de plaatjes in de houten staanders te klemmen. Om het helemaal af te maken hebben we een custom doosje met inlay en uitgesneden logo meegeleverd. To the moon and beyond!

Laserbeest Awards Shell Tombstone

Laserbeest Awards Shell Tombstone

Laserbeest Awards Shell Tombstone

Laserbeest Awards Shell Tombstone

Laserbeest Awards Shell Tombstone

Laserbeest Awards Shell Tombstone

Laserbeest Awards Shell Tombstone

Contact

Laserbeest
Haagweg 125a
2612 CR Delft

0152225000

info@laserbeest.nl
www.laserbeest.nl
KVK 56871732
BTW NL852340904B01

ma t/m do 09.30 – 17.30 uur
vr 09.30 – 17.00 uur

Facebooklinkedinyoutubeinstagram