Lasersnijden in een technische omgeving

In een technische omgeving zijn vaak specifieke opstellingen nodig om een project uit te voeren. Lasersnijden kan uitkomst bieden wanneer een oplossing op maat nodig is voor uw project.


Laserbeest is gespecialiseerd in on demand lasersnijden. Het is voor ons geen probleem om een kleine oplage te produceren. Een voordeel van deze manier van produceren is de mogelijkheid om in een ontwerpproces fouten te ontdekken en na enkele prototypes door te gaan naar de productie van een grotere oplage. Op deze manier kunt u in elke stap analyseren waar verbetering nodig is.

Lasersnijden is een ideale techniek om onderdelen te maken met een exacte maatvoering. Denk aan onderdelen voor een testopstelling, productie van een prototype, op maat oplossingen voor rekjes en displays, naamplaatjes of bijvoorbeeld plexiglas platen ter bescherming van uw project. Veelgebruikte materialen snijden multiplex, mdf en acrylaat.

Heeft u onderdelen nodig voor uw technische project? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Op de volgende dienstenpagina’s kunt u per onderwerp extra informatie vinden:Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Neem contact met ons op.

Instagram LaserbeestContact

Laserbeest
Haagweg 125a
2612 CR Delft

0152225000

info@laserbeest.nl
www.laserbeest.nl
KVK 56871732
BTW NL852340904B01

ma t/m do 09.30 – 17.30 uur
vr 09.30 – 17.00 uur

Facebooklinkedinyoutubeinstagram