Student?

Als student ontvang je 30% korting op de lasersnijkosten en 20% korting op onze materialen. Je krijgt van te voren een offerte, na goedkeuring gaan we aan de slag.

Goed om te weten

  • Om in aanmerking te komen voor het studententarief dienen de tekeningen op de juiste manier aangeleverd te worden. Zie de instructiepagina en download de template.
  • Minimale opdracht is € 20,-
  • We rekenen voor normale opdrachten een kwartier startkosten (voor het verwerken van je bestand), bij meer dan vijf platen tellen we drie minuten per plaat.
  • In de offerte die je krijgt staan de berekende laserkosten aangegeven.
  • Het studententarief is bedoeld voor studentenprojecten en persoonlijke projecten van studenten. Commerciële projecten en projecten voor bedrijven vallen onder het normale tarief.
  • MDF, multiplex en perspex platen tapen we aan elkaar na het laseren, zodat je de complete platen ontvangt. In de regel verzamelen we kartonnen onderdelen bij karton anders dan grijs karton in zakjes, om beschadigingen te voorkomen. Zie ook onze materialenpagina voor meer informatie.
  • Bij het ophalen kun je meteen betalen door te pinnen.

Tips & tricks

  • Maak je een maquette en wil je onderdelen uit (dik) karton maken? Overweeg dan MDF in plaats van karton. Het is makkelijker te maken, en de snijranden geven geen roet af zoals bij karton. Bovendien is het niet slim om karton aan elkaar te tapen op het moment dat we alles uit de machine halen, omdat de onderdelen beschadigen bij het weer verwijderen van de tape.
  • Onderdelen in dunner karton kunnen vaak prima worden gemaakt (t/m 2mm), omdat dat minder roet geeft tov dikker karton (3 en 4 mm). Vergeet dan niet de snijlijn af en toe te onderbreken, zodat de onderdelen in de plaat blijven hangen. Met een mesje kun je dat later makkelijk lossnijden.
  • Wil je spanten maken? Kraftplex is een handig materiaal daarvoor. Vliegtuigtriplex wordt vaak gebruikt, maar is minder ideaal omdat het een erg hard materiaal is.

Stuur ons een mailtje met informatie over je project als je vragen hebt. Wij zijn te vinden aan de Abtswoudseweg 2a in Delft (naast de Bo-Rent).

Ook voor studentenvereniging hanteren wij dit tarief. Een speciaal lustrumbord, een bijzondere almanakomslag of een commissiegadget: Laserbeest kan het maken.

Instagram Laserbeest

Facebook Laserbeest

EDUCATIEF
Rijksmuseum Boerhaave in Leiden biedt tot en met februari 2018 een inspirerende workshop/tentoonstelling aan voor leerlingen: 'Spelen met wiskunde'. Hoe gaaf is het om te ervaren dat abstracte wiskundige formules ook nuttige en leuke toepassingen hebben. Laserbeest produceert in opdracht van Museum Boerhaave onderdelen voor een deel van deze tentoonstelling.

productie onderdelen: Laserbeest
copyright: Museum Boerhaave/Imaginery
tentoonstelling: Spelen met wiskunde
...

View on Facebook

WORKSHOP
Een superleuke ochtend gehad met twee schoolklassen! Laserbeest heeft een workshop gegeven op de Dag van de Techniek. De kinderen hebben met elkaar een klok ontworpen en meteen gemaakt. "DIT IS ECHT CREATIEF" aldus een van de ontwerpers 😁 .
...

View on Facebook

Nieuws