Student?

Als student ontvang je 30% korting op de lasersnijkosten en 20% korting op onze materialen. Je krijgt van te voren een offerte, na goedkeuring gaan we aan de slag.

Goed om te weten

  • Om in aanmerking te komen voor het studententarief dienen de tekeningen op de juiste manier aangeleverd te worden. Zie de instructiepagina en download de template.
  • Minimale opdracht is € 20,-
  • We rekenen voor normale opdrachten een kwartier startkosten (voor het verwerken van je bestand), bij meer dan vijf platen tellen we drie minuten per plaat.
  • In de offerte die je krijgt staan de berekende laserkosten aangegeven.
  • Het studententarief is bedoeld voor studentenprojecten en persoonlijke projecten van studenten. Commerciële projecten en projecten voor bedrijven vallen onder het normale tarief.
  • MDF, multiplex en perspex platen tapen we aan elkaar na het laseren, zodat je de complete platen ontvangt. In de regel verzamelen we kartonnen onderdelen bij karton anders dan grijs karton in zakjes, om beschadigingen te voorkomen. Zie ook onze materialenpagina voor meer informatie.
  • Bij het ophalen kun je meteen betalen door te pinnen.

Tips & tricks

  • Maak je een maquette en wil je onderdelen uit (dik) karton maken? Overweeg dan MDF in plaats van karton. Het is makkelijker te maken, en de snijranden geven geen roet af zoals bij karton. Bovendien is het niet slim om karton aan elkaar te tapen op het moment dat we alles uit de machine halen, omdat de onderdelen beschadigen bij het weer verwijderen van de tape.
  • Onderdelen in dunner karton kunnen vaak prima worden gemaakt (t/m 2mm), omdat dat minder roet geeft tov dikker karton (3 en 4 mm). Vergeet dan niet de snijlijn af en toe te onderbreken, zodat de onderdelen in de plaat blijven hangen. Met een mesje kun je dat later makkelijk lossnijden.
  • Wil je spanten maken? Kraftplex is een handig materiaal daarvoor. Vliegtuigtriplex wordt vaak gebruikt, maar is minder ideaal omdat het een erg hard materiaal is.

Stuur ons een mailtje met informatie over je project als je vragen hebt. Wij zijn te vinden aan de Abtswoudseweg 2a in Delft (naast de Bo-Rent).

Ook voor studentenvereniging hanteren wij dit tarief. Een speciaal lustrumbord, een bijzondere almanakomslag of een commissiegadget: Laserbeest kan het maken.

Instagram Laserbeest

Facebook Laserbeest

Best gaaf zo'n wereldkaart aan de wand! Hier een foto van een tevreden klant die een wereldkaart van 1,30 meter breed heeft laten maken in noten fineer 5mm. Maar elke maat is natuurlijk mogelijk! Wij denken eraan om het makkelijker te maken om wereldkaarten bij Laserbeest te bestellen. Zou jij ook zo'n kaart willen? ...

View on Facebook

Te gek! Een tafel vol met serveerplanken, snijplanken, broodplanken en tapasplanken. Laserbeest levert en graveert nu ook planken uit de collectie van Bowls & Dishes. We hebben planken op voorraad mocht je voor het weekend nog een leuk cadeautje zoeken. Maar ook voor grote aantallen! De planken zijn van olijfhout en beukenhout. ...

View on Facebook

Nieuws