Nieuwe opdracht / offerte aanvragen

Heeft u een uitgewerkt bestand? Gebruik dan dit formulier om snel een offerte te ontvangen voor uw project. Heeft u een meer algemene vraag? Gebruik dan het contactformulier. In beide gevallen zullen wij u snel een antwoord sturen! Ga naar de instructiepagina voor de template, dat is het voorbeeldbestand dat u bij voorkeur gebruikt om uw tekenwerk in te zetten.

Wij gaan zo snel mogelijk aan de slag

– Na ontvangst van uw bestand sturen wij u vrijblijvend een e-mail terug met de prijs en de verwachte datum van gereedheid van uw project.
– Wij streven ernaar u binnen enkele uren te antwoorden.
– Als het druk is antwoorden wij dezelfde dag of als u later op de dag een aanvraag indient de volgende ochtend.
– Wanneer u de prijs goedkeurt gaat Laserbeest aan de slag.

Lasersnijden: een nieuwe opdracht in drie eenvoudige stappen:

stap 1. Vul uw contactgegevens in.
stap 2. Geef het gewenste materiaal aan.
stap 3. Voeg de digitale bestanden toe.

Instagram Laserbeest

Facebook Laserbeest

EDUCATIEF
Rijksmuseum Boerhaave in Leiden biedt tot en met februari 2018 een inspirerende workshop/tentoonstelling aan voor leerlingen: 'Spelen met wiskunde'. Hoe gaaf is het om te ervaren dat abstracte wiskundige formules ook nuttige en leuke toepassingen hebben. Laserbeest produceert in opdracht van Museum Boerhaave onderdelen voor een deel van deze tentoonstelling.

productie onderdelen: Laserbeest
copyright: Museum Boerhaave/Imaginery
tentoonstelling: Spelen met wiskunde
...

View on Facebook

WORKSHOP
Een superleuke ochtend gehad met twee schoolklassen! Laserbeest heeft een workshop gegeven op de Dag van de Techniek. De kinderen hebben met elkaar een klok ontworpen en meteen gemaakt. "DIT IS ECHT CREATIEF" aldus een van de ontwerpers 😁 .
...

View on Facebook

Nieuws